Magazin Çukur 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Mahsun Sena'yı buluyor!

Çukur 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Mahsun Sena'yı buluyor!

Paylaş
Çukur 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Mahsun Sena'yı buluyor!

Çukur 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölümde Yamaç'ın korktuğu başına geliyor. Mahsun Sena'yı buluyor! Şimdi ne olacak?

Show TV'nin yeni sezon ilk bölümüyle zirveye yeniden oturan dizisi Çukur'un 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Cumali, intikam için yanıp tutuşurken Yamaç'ın aklı fikri Sena'da... Sena'ya bir türlü ulaşamayan Yamaç, korkuya kapılırken korktuğu başına geliyor ve Karakuzular'ın Mahsun'u Sena'nın kapısında dikiliyor. Peki, şimdi ne olacak?

Haberin Devamı

CUMALİ'DEN İLK İCRAAT

Cumali intikam için bir plan hazırlayıp devreye sokuyor. Görev başarılı olurken Çukur'da birçok kişinin bu yüzünden başı belaya girecek. Karakuzular şimdi Yamaç ve Cumali'nin bulunması için seferber oluyor.

ÇUKUR 35. BÖLÜM ÖN İZLEME

Tüm umudunu yitiren ve Karakuzular'a hiçbir şey yapılamayacağını düşünen Yamaç'la, ailesinin intikamını almak isteyen Cumali arasında büyük bir gerilim yaşanıyor. Cumali'nin neler yapabileceği ise büyük merak konusu...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Haberin Devamı