Magazin Çukur 5. bölümden ilk sahne yayınlandı!

Çukur 5. bölümden ilk sahne yayınlandı!

Paylaş
Çukur 5. bölümden ilk sahne yayınlandı!

Çukur son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitledi. Son bölümün ardından 5. bölümden ilk sahne izleyici ile buluştu. Yamaç ve İdris arasında işler kızışıyor. Çukur yeni bölümü ile heyecanla bekleniyor

Çukur yeni bölümde baba ve oğulun büyük karşılaşması izleyenleri ekrana kilitledi. Çukur 4. bölümde İdris'in, Yamaç hakkında bilmediği bir şeyi de öğrenmesi ortalığı iyice karıştırdı. Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur yeni bölümden ilk sahneyi izleyici ile buluşturdu.

ÇUKUR 5. BÖLÜMDEN İLK SAHNE



ÇUKUR 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Uzun süredir bilinci kapalı olarak yatan İdris’in gözlerini açması, Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatır. Yamaç’ı evinde gören İdris’in tepkisi tahmin edildiğinden sert olur. Baba-oğul arasındaki büyük karşılaşma, Çukur’da tüm dengeleri alt üst edecektir. Sena ile tanışan İdris’in, onun Yamaç’ın eşi olduğunu öğrenmesi ise yeni bir fırtınanın habercisi olacaktır. Yamaç, sadece evdeki çalkantılı dönemle mücadele etmez, aynı zamanda aralarındaki haini bulmaya çalışır. Bu sırada Vartolu’nun, kendini Çukur’da kabul ettirmek için attığı adım ise herkesin tepkisini çeker. Yamaç’ın, Doğukan isimli şarkıcının tahsilat işiyle ilgilenmesi ise onu çok büyük bir tehlikenin tam kalbine sürükler.



Çukur 4. bölüm fotoğrafları (Fragmanda olmayan görüntüler)




Haberin Devamı