Magazin Çukur'da Beyfendi'yi madara ettiler! 22. yeni bölüm fragmanı izle: Son bölüm izle

Çukur'da Beyfendi'yi madara ettiler! 22. yeni bölüm fragmanı izle: Son bölüm izle

Paylaş
Çukur'da Beyfendi'yi madara ettiler! 22. yeni bölüm fragmanı izle: Son bölüm izle

Çukur son bölüm nefes keserken hemen ardından 22. bölüm ön izlemesi yayınlandı ve büyük ses getirdi. Çukur yeni bölümde Yamaç ve adamları Beyfendi'yi resmen madara ettiler.

Pazartesi günleri AB, 20+ABC1 ve Total reyting sonuçlarında zirveyi kesinlikle kiı deyim yerindeyse şamar oğlanına döndürüyorlar.

Bu darbelerle birlikte Baykal kendinden gaçip bayılıyor. Medet ile Vartolu'nun bu anlardaki diyalogları ise epey bir komik...



Çukur yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında...

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ

- Beyfendüüü'nün bitişi!

- Sarp ve Mert'in Celal'i bitirmesi gibiydi. Efsane bölüm bizi bekliyor.

- İçerdenin bitmesinden sonra açılan boşluğu fazlasıyla Çukur doldurdu. Kalitesiyle her şeyiyle muazzam bir dizi Çukur efsanesin!

- Celasun emrahı eve çağırdı, emrah eve geldiğinde idris emrah ve celasun olucak. Beyfendi depodan kurtulmasi icin idris kacirilicak. Takas yapilicak idris alinip beyfendi verilicek.

- Ulan ne koymuş yamaç gelişine vallahi helal olsun

- Buda vartospor için

- Gördün mü dejavü yu? Baykal beyimiz.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

vartolu’nun dönüşü sadece Çukur için değil, Baykal için de bomba etkisi yaratır.

Çukur’daki kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.

Çukur 21. bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZle

Haberin Devamı