Magazin Çukur son bölümde Efe'nin ölümü yürekleri dağladı

Çukur son bölümde Efe'nin ölümü yürekleri dağladı

Paylaş
Çukur son bölümde Efe'nin ölümü yürekleri dağladı

Çukur 35. son bölümüyle dün akşam Show TV ekranlarında seyircisiyle buluştu. Cumali'nin harekete geçmesi Karakuzular'ı öfkeye boğdu ve Yamaç ile Cumali için mahalle yangın alanına çevrildi.

Çukur son bölümüyle yine heyecanı tavana çıkardı. Çukur 35. bölümde Cumali ilk icraatını gerçekleştirirken Karakuzular deliye döndü. Karakuzular, Cumali ve Yamaç'ı bulmak için mahalleyi altüst etti. Bu uğurda Yamaç'ın yanında yer alan Efe, vurularak hayatını kaybetti. Yamaç ise tüm bunlardan kendisini sorumlu tuttu.

Haberin Devamı

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

Çukur 35. Bölümünde; Karakuzular, Çukur’da hakimiyetlerinin tadını çıkarırken beklenmedik anda Cumali’nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. İntikam yemini eden Cumali, yıllar sonra kardeşi Yamaç ile yüzleşecek ve Karakuzulara karşı hiç vakit kaybetmeden harekete geçecek. Karakuzularla yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç da ailesini ve Çukur’u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzuların gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Sena, Vartolu’nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.

Haberin Devamı

ÇUKUR 36. BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI

Çukur son bölüm ardından 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Efe'nin ölümü Yamaç'ı derinden etkliyor. Cumali'nin umursamaz tavrı ise Yamaç'ı çileden çıkarıyor ve abisi Cumali'ye haykırışta bulunuyor.