Magazin Çukur'un 20. bölümünde Elif Doğan diziye veda etti (Elif Doğan kimdir?)

Çukur'un 20. bölümünde Elif Doğan diziye veda etti (Elif Doğan kimdir?)

Paylaş
Çukur'un 20. bölümünde Elif Doğan diziye veda etti (Elif Doğan kimdir?)

Büyük bir heyecanla takip edilen Çukur'un 20. bölümünde gazeteci Hale karakterini canlandıran Elif Doğan diziye veda etti. Aliço'nun aşık olduğu Hale'nin ölüm sahnesi izleyenleri adeta gözyaşlarına boğdu. İşte Çukur 20. bölümünden yürekleri sızlatan o sahne...

Show TV'nin sevilen yapımı Çukur 20. bölümü bir ayrılığa sahne oldu. Dizide Elif Doğan'ın canlandırdığı ve 'Aliço'nun (Rıza Kocaoğlu) aşık olduğu 'Hale' karakteri, senaryo gereği hayatını kaybetti.

Hale, 'Baykal Bey'in adamı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aliço'nun gözleri önünde yaşanan saldırı sonrası Hale yaşamını yitirdi. Böylece Elif Doğan, Çukur dizisine veda etmiş oldu.

Dizide sergilediği performans ile dikkati çeken Aliço'nun, aşık olduğu kız için haykırışı yürekleri burktu.





ÇUKUR SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ELİF DOĞAN KİMDİR

Elif Doğan, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvari Müzikal Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur. Bununla birlikte İstanbul Üniversite’sinde İngilizce Öğretmenliği bölümünü de bitirmiştir. Profesyonel olarak dansla ilgilenen Elif Doğan, oyunculuk kariyerine Aşk Laftan Anlamaz adındaki dizi ile adım atmıştır. Daha sonra, Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep rolünü canlandırmıştır. En son Show TV ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi usta oyuncu kadrosunun bulunduğu Çukur dizisinde Hale karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı