Magazin Çukur yeni sezon 3. fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde 'Cumali' Sürprizi

Çukur yeni sezon 3. fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde 'Cumali' Sürprizi

Paylaş
Çukur yeni sezon 3. fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde 'Cumali' Sürprizi

Çukur yeni sezon 3. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde hapiste olan Cumali, ailesinin katledilmesinin ardından cezaevinden nasıl çıkacağının planlarını yapıyor. Fakat cezaevinde saldırıya uğrayan Cumali ağır yaralanıyor. Öte yandan Karakuzular, bir başına kalan Yamaç'ı öldüresiye dövüyor.

Show TV'nin yeni sezonda da zirveyi elden bırakmayacağı düşünülen disizi Çukur'un 34. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Cumali ailesini katledenlere karşı müthiş kinleniyor. İntikam almak için cezaevinden çıkması lazım ama bu o kadar da kolay olmayacağa benziyor. Karakuzular Çukur'da terör estirirken savaşmaya dermanı bile kalmayan Yamaç, Karakuzular'dan öldüresiye dayak yiyor.

Haberin Devamı

Koçavalıların esamesi okunmazken mahallede yaşayanlar Karakuzular nedeniyle büyük korku yaşıyor. Çukur’un yerle bir edildiğini gören Kemal’in titreyen elleri dikkat çekerken, Mahsun’un “Burası senin çukurun değil oğlum, burası bizim çukurumuz!” sözleri hız kesmeyecek mücadeleden ipuçları veriyor. Sinirlerine hakim olamayan Metin, kardeşi Kemal’e “Koçovalılar yok artık. Onlar izin verdiği için burada yaşıyoruz!” diyerek heyecanı arttırırken Vartolu, Çeto ile karşı karşıya geliyor. Çukur sokaklarında gizlice gezinen Yamaç’ın ellerinden tellere asıldığı anlar ise gerilimi yükseltiyor.