Magazin Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Çukur 33. bölümüyle uzun bir aranın ardından izleyicisi ile bu akşam tekrar buluşuyor. Diziye bu sezon yeni yüzler katılırken bu isimlerden biri de projede "Çeto" karakterine hayat verecek olan Erkan Avcı... Peki Erkan Avcı kimdir?

Çukur'un yeni sezonu bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. Geçen sezon son bölümde mahalleyi kan gölüne çeviren Karakuzular, Çukur'un yeni hakimi oluyor. Çetenin başını ise Çeto çekiyor. Yeni bir isim olan "Çeto" karakterine hayat verecek olan isim ise Erkan Avcı... Dizide ilk kez boy gösterecek olan ünlü oyuncu bu nedenle ilgi odağı olmuş durumda... Peki Erkan Avcı kimdir?

Haberin Devamı

ERKAN AVCI KİMDİR?

Aslen Diyarbakırlı olan Erkan Avcı, 1 Ocak 1982 tarihinde dünyaya geldi. Lisans eğtiimini Mimar Sinan Üniversitesi’nde tamamlayan Erkan Avcı, sinema filmleri ve dizi filmlerde yardımcı oyuncu olarak rol aldı. 2011 yılında 48. Antalya Film Festivali en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü layık görüldü. Zenne, Gişe Memuru, Can ve Müslüm gibi sinema projelerinde yer alan Erkan Avcı, tarihi dizi Payitaht Abdülhamid ‘te Fehmi Paşa, Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ, Tamer Levent’in başrollerini üstlendiği Cesur ve Güzel’de Korhan Karlıdağ karakterini canlandırdı.