Spor Cuma kâbusu!

Cuma kâbusu!

Paylaş
Cuma kâbusu!

Braga deplasmanı öncesi bugün Gaziantep'i konuk edecek olan Galatasaray, liderliği korumanın hesapları içinde. Ancak Aslan'ın cuma tablosu hiç iç açıcı değil; 4 maçta 1 galibiyet var

Sırasıyla Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda çıktığı son 3 maçı da kazanarak, 3 kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray, bu kez gözüne Gaziantepspor’u kestirdi. Ligde liderliğini koruyarak Braga deplasmanına gitmek isteyen Sarı-Kırmızılı ekipte önemli bir eksik yok. Ancak ciddi bir handikap var; karşılaşmanın cuma günü olması. Zira Galatasaray, bu sezon cuma günü çıktığı 4 lig maçında sadece 1 kez kazanabildi. Orduspor’a deplasmanda 2-0, Karabük’e de kendi evinde 3-1 yenilen Cim Bom, Gençlerbirliği ve İstanbul Belediye deplasmanlarında da sahadan beraberlikle ayrıldı. Böylece cuma günleri 8 puan yitiren Aslan, bu şanssızlığı Gaziantep karşısında sona erdirmeyi hedefliyor.

SON KAPIŞMA SIKINTI YARATTI


Gaziantep’le geçen sezon Arena’da oynanan maçı Aslan 4-2’lik skorla kaybetmiş; Servet Çetin ve Sabri Sarıoğlu kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

ASLAN'DA SON DURUM


Galatasaray kadrosunda Tomas Ujfalusi dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Elazığspor deplasmanında kırmızı kart gören Muslera da, cezasını Türkiye Kupası’nda oynanan Balıkesir karşılaşmasında çekti ve bugün Gaziantepspor’a karşı forma giyebilecek. Teknik direktör Fatih Terim, bu kez tüm as kadrosunu sahaya sürmeyi planlıyor.

ANTEP'TE SON DURUM


Konuk ekip Gaziantepspor’da cezalı futbolcu bulunmuyor. Kırmızı-Siyahlı ekipte Muhammet ve Yasin sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek. Hikmet Karaman ise Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi maçı öncesi motivasyon kaybı yaşayabileceğini göz önünde bulundurarak galibiyet hedefiyle takımını sahaya sürecek.

Takımların muhtemel 11'leri:

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Burak

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol, Serdar Ö., Medunjanin, Serdar K., Binya, Ekrem, Bekir Ozan, Ibricic, Sosa, Cenk

STAT: TT Arena

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Suat Arslanboğa

Haberin Devamı