Selin Çakar Cumanın galibi kim olacak?
HABERİ PAYLAŞ

Cumanın galibi kim olacak?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk uzun bir bekleyişten sonra nihayet bu akşam ekrana geri dönüyor. İzlediğiniz zaman keyfinizi yerine getiren, izlerken sizi dinlendiren işler vardır. Kiralık Aşk da benim için böyle bir dizi. On sezon da devam etse ‘şurası şöyle olmuş, neden hala devam ediyor’ demeyeceğimi biliyorum.

Lakin bu sezon daha bir başka geldiğini hissediyorum Kiralık Aşk’ın. Geçen sezona kısa hikayelerle katılan yan karakterlerin aksine Kiralık Aşk yeni sezonda iki ismi ana karakter olarak kattı kadrosuna; Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir. Kısacası hikaye bu sezon biraz daha olgunlaşmış olarak devam edecek yoluna.

Düşüncem o ki; tüm yaşadıklarından sonra bambaşka bir Ömer, bambaşka bir Defne olacak karşımızda. Yasemin’in gidişinin nasıl anlatılacağını, Defne’nin yaptığı itirafın Ömer’in Neriman ve Necmi ile ilişkilerine nasıl yansıyacağını, yeni karakterlerin hikayenin gidişatını nasıl etkileyeceğini fazlasıyla merak ediyorum.

İpi kim göğüsler?

Cuma akşamları da seyirci için oldukça bereketli geçecek. Star Tv’de Kiralık Aşk, Kanal D’de Arka Sokaklar, FoxTv’de Bana Sevmeyi Anlat, Atv’de ise yeni dizi Kaçın Kurası seyircisiyle buluşacak.

Malumunuz geçen sezon Arka Sokaklar ani bir çıkışla zirveye yerleşmiş sezon sonuna kadar da ikinci sıraya inmemişti. Açıkçası bu diziyi insanların çoluk çocuk, maaile izlediklerini düşünürsek bu akşam da Arka Sokaklar sıralamanın başındaki yerini alır diye düşünüyorum.

Bana Sevmeyi Anlat ve Kiralık Aşk arasında bir rekabet yaşanacak gibi görünüyor. Tabi Bana Sevmeyi Anlat’ın ikinci sırada olması kuvvetli bir ihtimal çünkü yayınlanan son bölümünde ‘6’nın üzerinde bir izlenme oranı aldı. Anlayacağınız pek de kolay bir rakip değil.

Bu 3 iş karşısında Atv’de başlayacak olan Kaçın Kurası dizisinin ise izlenme oranlarının çok yüksek olabileceğini düşünmüyorum. Elbette tüm bunlar sadece birer tahmin. Belki de seyirci bizi şaşırtır ve yarın bambaşka bir reyting sıralamasıyla karşılaşırız. Belli mi olur?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder