Karne hediyesinin tam sırası
Dünyaca ünlü gösteri ve eğlence topluluklarının şovları yarıyıl tatiline renk katacak
05 Şubat 2011
-
05:00
HALİME ÇELİKEL
halime.celikel@posta.com.tr
Çocuk ve gençleri büyülü dünyalara taşıyacak olan ‘Pinokyo Çocuk Müzikali’, ‘Alaaddin On Ice’, ‘Ben 10 Live’, ‘Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’, ‘Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte’, ‘Ben Kimim? Peer Gynt’ ve ‘Chasing The Dream’ gösterilerinden daha iyi birer karne hediyesi düşünebiliyor musunuz?..
Kalbini arayan Pinokyo geliyor
BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) çocukları Pinokyo ile tanıştırıyor. Pinokyo Çocuk Müzikali’nde Carlo Collodini’nin bir asırdır anlatılan kukla çocuğunun hikayesi şarkılar eşliğinde sahnelenecek. Ödüllü müzikal 30 Ocak’ta Ankara Arena’da, 2-6 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde, 11-13 Şubat arasında İzmir Karşıyaka Spor Salonu’nda, 16-20 Şubat tarihlerinde Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde.
Masal diyarına Alaaddin’le yolculuk
Çocuklar kadar büyüklerin de keyifle izleyeceği buz pateni şovu Alaaddin On Ice, 13 Şubat’a kadar İstanbul Parkorman Maslak’ta. Rengarenk kostümler, akıl almaz paten gösterileri ile izleyiciler 1001 Gece Masalları diyarına gidecek. Çocuklar, her şeye sahip olan Alaaddin’in göz açıp kapayıncaya kadar varını yoğunu kaybetmesi ve tekrar yoksul kalışının ardından başlayan yepyeni serüvenine hayran kalacak.
Ben 10 sahnede