Yazgülü Aldoğan Cumbaşkanlık neyine yetmiyor?
HABERİ PAYLAŞ

Cumbaşkanlık neyine yetmiyor?

İnsan elinde olmadan karşılaştırıyor: Yunanistan, krizden çıkmak için soldan gelen genç bir ekibe oy verdi. En çarpıcı özellikleri kravat takmamaları değil tabii ki. İranlılar da kravat takmıyor! Söylemleri, tavırları bir yana, programları çöl sıcağında meltem gibi ferahlatıyor!

Para dediğin her zaman bulunur, mesele nereye harcadığın, tercihlerdir. Yeni Yunanlı tercihini yapıyor: İsrafa son, lüks araçlar satılacak. Kara delikler (yolsuzluk, hırsızlık) kapatılacak. Onun yerine işten çıkarılmış devlet memurları geri alınacak!

Haberin Devamı

Seninki ne yapıyor?

[[HAFTAYA]]

Zırhlı araç yetmedi, en lüksünden uçak alıyor. Din adamımız bile arabasını lüks yaptı! Padişahlık heveslisi, Çankaya’yı beğenmedi, kendisine Çavuşesku’nunki gibi bin odalı saray yaptırdı, boş durmasın diye her gün birini ağırlıyor!

Sanatçı çağırmış yine, içinde evlenme programı yapan televizyoncu hanım bile var. Para bize de lazım, 2 milyon Suriyeliyi doyuracaksın, üç çocuk yapana para vereceksin.

Sarayın ışıkları bile acaip para tutuyormuş, bütün gece yanıyor! O parayı bulmak için yeşil alanları satıyorlar, en son sıra Emirgan Korusu’na gelmiş, kızmayalım diye 2 katlı otel yapacaklarmış.

İstanbul’da şu an bile otel fazlası var. Nereye baksanız otel inşaatı. Doluluk, yüzde 60’a oda fiyatları 14 euro’ya kadar düştü. Karşı çıkanın yok, her şeyi sen yapıyorsun, yine bize bağırıyorsun!

ARANIYOR, SOLU SARSACAK, YAPIŞTIRACAK BİRİ!

Seçime 125 gün kaldı. Herkes HDP analizi yapıyor. Seçimlere parti olarak girer de dışarıda kalırsa halimiz harap deyip, kendilerinden daha fazla dertleniyoruz! Güzel gözleri için değil tabii, kaybedecekleri her oy AKP’ye gidecek ve tiranlık daha kolay olacak diye. Öyleyse? Baraj altında kalmanız söz konusu denildiği halde BDP-HDP hangi hesapla blöf yapıyor?

Cizre’de yaşananlardan sonra batılı seçmen kolay kolay oy verir mi Selahattin Demirtaş’a verdiği kadar? Hayır. BDP’nin şimdiye kadar aday göstermediği illerden gelecek oy da yetmez. Vallahi bizim BDP’nin durumuna üzüldüğümüz kadar CHP-MHP kendi durumuna üzülmüyor! Biri 12’lerde, biri 23. 31 parti seçime giriyormuş, adını bilen yok. AKP’ye oy vermeyecek seçmende inanılmaz bir yılgınlık, umutsuzluk. Bu gidişe dur diyen yok. Lider ithal edecek halimiz de yok ki

Haberin Devamı

BAKAMAYACAĞIN HAYVANI SATIN ALMA!

Hayvansever bütün arkadaşlarım onlara yuva bulmak için çırpınıyor. Her taraf terkedilmiş köpek dolu. Hem de yüzlerce dolara satın alınmış cins köpekler. Kim bilir kaç ana baba, şubat tatilinde çocuğuna petshop’tan cins köpek satın aldı! Onlar oyuncak değil. Canlı. Bakımları zor. Hastalığı var, yaramazlığı var. Köpekleri gezdirmek gerekiyor.

Bakamayıp sıkıldın mı, koy arabaya, götür, Beykoz’a, Zekeriyaköy’e, ormana sal. Her yıl 10 bin hayvan sokağa atılıyor. Yazık günah değil mi? Evde el bebek gül bebek yaşamış o hayvan, çocuk gibi, önce korkuyor, sonra yıkılıyor, sonra itilip kakılıyor. Sokak köpekleri dövüyor, yemek bulmayı bilmiyor. En çok da goldenleri atıyorsunuz, çünkü bu cins çok hareketli. Koşmak, zıplamak istiyor, eve kapatılırsa ortalığı dağıtıyor, onu bunu parçalıyor. At sokağa! Hayvan sahiplenecekseniz, araştırın, bakabileceğiniz cinse karar verin. Sokağa attığınız her hayvan için günah işliyorsunuz, belki bundan anlarsınız!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder