Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan (AK Parti 6. Olağan Kongresi) canlı izle! CNN Türk canlı izle

Cumhurbaşkanı Erdoğan (AK Parti 6. Olağan Kongresi) canlı izle! CNN Türk canlı izle

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan (AK Parti 6. Olağan Kongresi) canlı izle! CNN Türk canlı izle

Bugün AK Parti için büyük gün... Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi gerçekleşiyor. Ankara'da gerçekleşen kongreye partililer yoğun ilgi gösterirken salonda olmayan vatandaşlar ise konuşmayı ekran başında izleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Bugün Ankara Spor Salonu'nda AK Parti'nin 6. Olağan büyük Kongresi gerçekleşiyor. Büyük bir değişimin beklendiği kongreye büyük bir ilgi gösterilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması ise heyecanla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Haberin Devamı

CNN TÜRK CANLI İZLE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONGRE ÖNCESİ KALABALIĞA SESLENDİ

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.Şuanda partimiz 17 yaşında. Geleceğe çok daha iyi hazırlanan bir parti olarak dünyaya en büyük mesajları bugün tekrar veriyoruz. Bizler tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz. Bizi bölmek, parçalamak isteyenlere en güzel cevabı sandık ve meydanlarda veriyoruz. Yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak inşaallah dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz. Şuanda karşımda onbinleri görüyorum. Yok şuymuş yok dolarmış yok böyle bir şey. Onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var. Ve yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz. Hiç endişeniz olmasın. Bugüne kadar bizi çökertemediler bundan sonra da çökertemeyecekler. Yeter ki siz dimdik ayakta durun.

Haberin Devamı

"BÜYÜKŞEHİRLERİN TAMAMINI MİLLETİMİZDEN EMANET ALMAK İSTİYORUZ"

Şuanda ağustos ayını geride bırakıyoruz. 26 Ağustos'ta Malazgirt'teyiz. Oradan Sultan Alparslan gibi yeniden yola çıkacağız. Sonra 30 Ağustos geliyor. 30 Ağustos'ta yine Kocatepe'deki gibi dimdik ayakta duruşumuzun işaretini vereceğiz. Kararlılıkla eylül, ekim, kasım, aralık, ocak, şubat ardından mart yerel seçimler. Büyükşehirlerin tamamını milletimizden emin almaya hazır mıyız? İstiyoruz ki bütün büyükşehirlerimiz, 81 vilayetimiz modern bir belediyecilik anlayışını görsün.

CHP’NİN AK PARTİ KONGRESİNE KATILIM GÖSTERMESİ

CHP’nın uzun bir aradan sonra AK Parti’nin kongresine Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın katılım göstermesi üzerine Hayati Yazıcı şu yorumda bulundu:

Doğru bir yaklaşım… Siyasi partiler ülke yönetiminde yarışan rekabet içinde olan kurumlardır. Birbirinin hasmı, birbirinin düşmanı değillerdir. Önemli etkinliklere davet olduğu sürece bu katılım sağlanmalıdır, davet de olmalıdır. Bizim HDP’yi davet etmeyişimizin sebebini aziz milletimiz anlıyor diye düşünüyorum.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi nedeniyle günler öncesinde yapılan planlamayla geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevik kuvvet, güvenlik şube, terör, trafik ve özel harekat ekipleri başta olmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğünün tüm birimlerinden çok sayıda polis, kongre nedeniyle görev yapıyor.

Haberin Devamı