Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da konuştu
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da halka seslendi

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Haberin Devamı

Bu seçimlere MHP ile Cumhur İttifakı olarak giriyoruz.

Son 16 yılda Antalya'da 38,5 katrilyon yatırım yaptık. Diğerleri konuşuyor. Laf değil. Biz yaptığımızı konuşuyoruz. Onlar ne konuşuyor? Onlar sadece bol bol palavra atıyorlar. Bizim artık midemiz boş laflara tok. Şehrimizdeki üniversite sayısını 5'e yükselttik. Antalya'ya yeni yurt binaları daha açıyoruz. 33 bin seyirci kapasiteli stadyum yaptık. Sağlıkta 19 hastaneyle birlikte toplam 54 adet sağlık tesisini Antalya'ya kazandırdık. Antalya'ya ya yapacağımız şehir hastanemizin ihale süreci devam ediyor. Ulaşımı kolaylaştırmak için 14 tünel yaptık. Bay Kemal Bay Muharrem ne anlar tünelden? Biz Ferhat olduk dağları deldik.

"BİZİ BUNLARLA ÜRKÜTEMEZSİN"

Köprülerin fiyatlarını konuşuyorlar. Bırakın bu işleri. Kamu özel ortaklığıyla yapılmış köprünün ne demek olduğunu bunlar anlamaz. Bunun üzerinden bile rant elde etmek istiyor Bay Muharrem. Demirel'in yaptığı Erdoğan'ın yaptığı köprülere bakın diyor. Demirel ve Özal'ın yaptığı bedava Erdoğan'ın yaptığı ücretli diyor. Biz deveye hendek atlatıyoruz. Sizin yaptığınız bir şey var mı? Haklı da olabilirsin inşallah bir dahaki bayrama ücretsiz yaparız. Bizi bunlarla ürkütemezsin Muharrem. Biz ders çalışıyoruz Bay Kemal Bay Muharrem.

Haberin Devamı

Biz projeyle konuşuyoruz, yaptıklarımızla konuşuyoruz.

"BEN YAPTIKLARIMLA KONUŞUYORUM"

Antalya şehir meydanı havalimanını tamamlayıp hizmete açtık. Antalya'yı hızlı tren projeleriyle tüm Türkiye ile kucaklaştırarak geleceğe hazırlıyoruz. Artık Antalya bir dünya devi olma yolunda. Bay Muharrem ben yaptıklarımla konuşuyorum sen ne ile konuşuyorsun onu söyle? Şimdi Batı Antalya Havalimanı için kolları sıvadık Bay Kemal, Bay Muharrem! Ne diyor bu Bay Muharrem? Dördüncü köprüyü Muharrem yapar. Moderatör 'Nereye yapacaksınız?' diyor. 'Şu anda bilmiyorum' diyor. Dersini çalış da gel. Ben statiklerine varıncaya kadar çalışıyorum. Bu çırak bile olamaz. Ben çıraklığımı belediye başkanlığımda İstanbul'da yaptım.

"40 MİLYON TURİST BEKLİYORUZ"

Biz size hiç bir zaman yapamayacağımızı vaat etmedik Batı Antalya Havalimanı'nı 2022'ye kadar tamamlamayı planlıyoruz. Antalya için ayrıca Demre'de kruvaziyer limanı yapmayı planlıyoruz. Seneye çalışmaya başlıyoruz. Bu yıl turist hedefimiz 14 milyon. Ülkemize genelinde bu sene 40 milyon turist bekliyoruz. Bugünkü yağış nedeniyle çiftçilerimize geçmiş olsun diyorum. Yapılması gereken ne olursa biz zaten yaparız.

Haberin Devamı

"BÜYÜMENİN NE OLDUĞUNU BİLMİYOR"

Geçen Malatya'da atıyor Bay Kemal. 'Çiftçi kardeşim senin cebine bir şey girdi mi?' diyor? Bay Kemal büyümenin en olduğunu bilmiyor ki. Ben ekonomistim. Anlamaz bunlar büyümeden.

Antalya hizmetler konusunda tarih yazıyor. Raylı sistemin 3. etabının temeli atıldı. Biz gelene kadar Antalya'da raylı sistem yoktu. Antalya tarihinde ne zaman katlı köprülü kavşaklarla tanıştı? AK Parti. Menderes beyden önce CHP'li Belediye Başkanı yok muydu burada? Böyle bir şey yaptı mı?

Antalyalı CHP'liler "Yaptırmayız" diye bağırıyor. Kruvaziyer limanı yapmazsak varlıklı turisti paraşütle, belediye otobüsüyle mi getireceğiz? Biz söz verdik mi yaparız. Onlar vadettiklerini unutur.

"MACRON ELİNDEN GELENİ, YAPACAĞINI SÖYLEDİ"

Yurt dışı seçmenler büyük fedakarlıkla sandık başına gidiyorlar. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la da sabah konuştuk. Oradaki insanların sıkıntı çektiğini söyledim. Bakalım, elinden geleni yapacağını söyledi. CHP ve ortaklarının bu ülkeye kazandıracakları hiçbir şey yok. Yurt dışında tüm İslam dünyasında sizden müjde bekliyorlar.

Haberin Devamı

Afrin'in komutanına "Apoletini sökeceğim" diyor. Sen kimsin? O apoleti sen mi taktın? Benim milletim o kahramanına sahip çıkacaktır.