Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir gece ansızın vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir gece ansızın vurabiliriz

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir gece ansızın vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde 2023 Gençlik Şurası'nda konuştu

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

15 Temmuz'un kahramanları olan gençlerimizi selamlıyorum. Tıpkı bir asır önce olduğu gibi 7 düvelin ve onların beslediği terör örgütlerinin üzerine geldiği bir dönemde tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyerek istiklaline ve istikbaline sahip çıkan gençlerimizi selamlıyorum.

"BİR GECE ANSIZIN VURABİLİRİZ"


Nerede, nasıl bir çalkalanma var, nerede bize yönelik taciz varsa, bir gece ansızın vurabiliriz. Acaba birileri izin verir mi? Artık yok geçti o işler. Bizimle stratejik ortak olanlar bizimle beraber hukukumuza saygı duydukları sürece biz de onlara saygı duyarız. Aksi taktirde kusura bakmasınlar. Bu sıfatın kıymetini iyi bilin. Onun için rabiamız tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti'nden başka devlet tanımıyoruz.


"BİZ KOLTUK SEVDALISI OLMADIK"


İlim, ilim bilmektir, ilim kendini bilmektir. Kendinizi tek bir alanda değil bir çok alanda geliştirmeniz gerekiyor. Ben AK Parti gençliğini böyle görüyorum. Bizler bu yola koltuk ya da makam sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz gençlerden korkan, çekinen, yerine gençleri bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık.

"2023 HEDEFLERİ, 2071 VİZYONLARI HEPSİ SİZİN İÇİN"


Çok iyi biliyorum ki sizler kendinize bir takım haklar lütfedilmesini değil, önünüzün açılmasını istiyorsunuz. 2023 hedefleri, 2071 vizyonlarımızın hepsi de sizin içindir. Bu fırsatları çok iyi değerlendirin.

"SİZLERE GÜVENİYORUM"


Mücadeleden korkmayın, kendinizi asla küçümsemeyin. Gençler bilesiniz ki bir mıh, bir nalı kurtarır. Bir nal, bir atı. Bir at, bir komutanı. Bir komutan, bir orduyu. Bir ordu bir milleti kurtarır. Sizlerin bir mıh olarak gördüğü adımın milletimizin geleceğinde nasıl bir etkiye yol açar ileride görülebilir. Her konuda verdiğiniz mücadelede unutmayın yardımcınız, yardımcımız Allah'tır. Ben sizlere güveniyorum. Yüreğinizdeki aşkın, gözlerinizdeki kararlılığın, damarlarınızda akan o deli kanın hakkını vereceğinize inanıyorum.