Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar çırak bile değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar çırak bile değil

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar çırak bile değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. ilçe mitingini İstanbul Sarıyer'de gerçekleştirdi. Erdoğan, 'Dükkanınızı çırağa teslim eder misiniz? Bunlar çırak bile değil, böyle bir riske girilir mi?' dedi

İstanbul Sarıyer'de düzenlenen mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, taksicilere seslendi: Sizden bir ricam var. Ne olur arabalarınızı temiz tutun, sigara içmeyin müşterilerinize de içtirmeyen.

Haberin Devamı

'SANA KİMDEN TELEFON GELDİ'

Bay Muharrem kafayı Yavuz Sultan Seçim Köprüsü'ne taktı. Neymiş pahalıymış. Bayramda birinci köprü ücretsiz! İkinci köprü ücretsiz. Sen oradan geçersin. Ne diyor. Amerika'dan telefon geldi. Ya sana kimden telefon geldi. Ha orada heralde bunların ofisi var. Büyük ihtimal oradan telefon geldi. O kadar koli koli belgeyi gazete küpürü olarak açıklamışlar.

'BUNLARIN HANGİSİNE GÜVENECEĞİZ'

Sonra Bay Kemal inceledi. Bay Kemal dedi ki, 'Bu raporlarla Amerika, FETÖ'yü Türkiye'ye vermesi lazım.' dedi mi? Ama Cumhurbaşkanı adayı başka konuşuyor Bay Kemal başka konuşuyor, şimdi bunların hangisine inanacağız. Bundan sonra özür dilediler mi? Dilemediler. Bunlar bu milletin Adalet Bakanlığı'na güvenmiyorlar, maalesef George'a güveniyorlar.

Haberin Devamı

Bay Kemal 'Gel bakalım Muharrem' dedi. Pazardan sonra 'Git bakalım Muharrem' diyecek. Dükkanınızı çırağa teslim eder misiniz? Bunlar çırak bile değil, böyle bir riske girilir mi?

'TAKSİCİLERDEN BİR RİCAM VAR'

ABD’nin Cleveland’i varsa bizim de şehir hastanelerimiz var.

Biz istiyoruz ki gençliğimizi okumaya sevk edelim. Kıraathane deyince bunlar iskambil, okey oynanan yer anlıyor. Kıraat okumak, kıraathane okuma evi demektir bunu öğrenin.

UBER’den kurtuldunuz mu? Tek açıklamayla bitti. UBER’in patronu ziyaret etmek istedi ama sizi kıramazdım. Taksicilerden bir ricam var. Ne olur arabalarınızı temiz tutun, sigara içmeyin müşterilerinize de içtirmeyin.