Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatına flaş uyarı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatına flaş uyarı!

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatına flaş uyarı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatına: Yorulan çekilsin, teşkilatta vatandaşa bakanlara saygı esastır

AK Partili milletvekilleri ve kabine üyeleri ile toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yorulan varsa kenara çekilsin, teşkilatta vatandaşa bakanlara saygı esastır" mesajını verdi.

MÜDAHİL OLMAYIN


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, dün parti genel merkezinde bakanları ve AK Partili vekilleri topladı. 50 dakika süren toplantıda Erdoğan, 2019’daki seçimlere ve AK Parti’nin kongre sürecine ilişkin uyarılarda bulundu. Erdoğan, milletvekillerinin başlayan AK Parti kongre sürecine müdahil olmamalarını istedi.

YAZ TATİLİ UYARISI


Teşkilatta vatandaşa, bakanlara saygının esas olduğunu belirten Erdoğan, “2019 dönüm noktası. Yorulan, dava idrakini kaybeden varsa kenara çekilsin. Yerini başka arkadaşa bıraksın. Yorulanlarla hareket etmek eşyanın tabiatına aykırı. En iyi tatil milletle beraber olmaktır. Milletle birlikte olmak bizim hayat tarzımızdır” dedi.

SÜRPRİZ DEĞİL PLANLI


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Erdoğan başkanlığındaki toplantının sürpriz olmadığını, pazartesi günü kararlaştırıldığını ve salı günü de vekillere duyurulduğunu belirtti. Ünal, Meclis’in tatile girmesiyle vekillerin seçim bölgelerinde yapacağı çalışmaların ve kongre sürecinin ele alındığını kaydetti.