Türkiye (Son Dakika) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu kazada hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu kazada hayatını kaybetti

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu kazada hayatını kaybetti

Bolu’nun Gerede ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısının oğlu olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu ile birlikte 3 kişi yaralandı. Bayram Ali Mutlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu ile birlikte toplam 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza şöyle yaşandı:

D-100 Karayolu'nun Karabük-Gerede kısmında, benzin istasyonundan yakıt aldıktan sonra ters şeritte ilerleyen Şahismail Kocabay (44) yönetimindeki 06 YH 120 plakalı otomobil, Bolu istikametine seyir halinde olan Vahit Dal (44) idaresindeki 25 LS 275 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 KG 210 plakalı otomobil ise kaza yapan otomobillere çarptı.

Kazada, Vahit Dal ile aynı otomobilde bulunan Bayram Ali Mutlu (55), Ömer Çakır (59) ve diğer otomobilin sürücüsü Şahismail Kocabay ile oğlu Eymen Kocabay (5) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gerede ve Bolu’daki hastanelere kaldırıldılar.

Kazadan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücüler Vahit Dal ve Şah İsmail Kocabay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


KONGREDEN DÖNÜYORLARDI


Sürücü Vahit Dal ve beraberinde bulunan Bayram Ali Mutlu ile Ömer Çakır’ın AK Parti Erzurum 6. Olağan Kongresi’ne katıldıkları ve tekrar Ankara’ya döndükleri sırada kaza geçirdikleri öğrenildi.

Ayrıca, kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bayram Ali Mutlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısının oğlu olduğu öğrenildi.


AMELİYATA ALINDI


Bayram Ali Mutlu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı.



MUSTAFA ERDOĞAN HASTANEYE GELDİ


Kaza haberini alan Cumhurbaşkanı Erdoğanın kardeşi Mustafa Erdoğan ve çok sayıda akrabası da hastaneye geldi. Erdoğan'ın yakınlarının hastanede bekleyişi sürerken, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay da hastaneye geldi.

BAYRAM ALİ MUTLU KURTARILAMAYARAK YAŞAMINI YİTİRDİ


DHA'nın haberine göre Bayram Ali Mutlu tedavi altına alındığı Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Haberin Devamı