Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek görüşmesi sona erdi

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde istifa iddiasıyla gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüşmesi sona erdi. Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı ile görüşmesi sonrası ilk açıklamaları Twitter üzerinden yaptı

Erdoğan'ın takviminde paylaşılmayan görüşmeden sonra açıklama yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgi verilmedi.
Saat 19.30 sularında başlayan görüşmenin içeriğine dair bir şey açıklanmasa son günlerde gündemde olan 'istifa' tartışmalarıyla ilgili olabileceği değerlendiriliyor.

GÖRÜŞME SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

ABDULKADİR SELVİ'DEN GÖKÇEK YORUMU

CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına katılan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Melih Gökçek için istifa sürecinin başladığını bu akşam olmazsa bile iki-üç gün içerisinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı bırakacağını söyledi.

GÖRÜŞME SONRASI GÖKÇEK'TEN PAYLAŞIMLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüşmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Gökçek mesajında; 'Dün gece sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim. Bu gece görüştük. Sn Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum. Ayrıca büyükşehirin devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim.. Kamuoyunun bilgisine' yazdı.

'MAKAMA GETİRİLİRKEN İYİ DE...'


İran'daki temaslarından sonra bugün gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süredir tartışmaya açtığı 'partide metal yorgunluğu' söylemine ilişkin “Belediyelerde iyi niyet içerisinde mesele çözülür. Davaya inananlar gerekirse istifa ederler. Bir makama getirilirken iyi de makamı boşaltmasının istenmesi niye yadırganıyor” ifadelerini kullandı. Bu sözlerin Gökçek'e söylediği yorumları yapıldı.

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR'LA DA GÖRÜŞTÜ

Beştepe'de Melih Gökçek'i kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'la da görüştüğü iddia edildi.

Hande Fırat, CNNTürk'teki canlı yayında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Melih Gökçek'ten önce Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'la da görüştüğü iddiasını dile getirdi.

Daha önce kulislerde Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur’la ilgili sıkıntı yaşandığı iddia edilmişti.

Uğur’un ise “İstifa etmiyorum, istiyorsanız siz görevden alın” mesajı gönderdiği, bağımsız olarak başkanlığa devam etme kararı aldığı öne sürülmüştü.


Melih Gökçek'in istifası mı istendi?