Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekili adaylarına video ile seslendi
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekili adaylarına video ile seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin milletvekili adaylarına yönelik "Şimdi daha huzurlu, güvenli ve müreffeh bir gelecek için gece, gündüz çalışma vaktidir." değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekili adaylarına, hazırlanan bir video ile seslendi.

Haberin Devamı

Erdoğan, "Sevgili dava arkadaşım" diye başladığı konuşmasında, "Sizi ve ailenizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Rabbimizin takdiri, sizden aldığımız güçle bugüne kadar milletimize nice ilkler, yenilikler ve güzellikler yaşattık." ifadelerini kullandı.

"24 HAZİRAN KRİTİK BİR ÖNEME SAHİP"

Çok önemli ve tarihi bir seçimin arifesinde bulunulduğuna işaret eden Erdoğan şunları kaydetti:

"24 Haziran seçimleri, bugüne kadar yaptıklarımızın perçinlenmesi ve yeni bir Türkiye inşası için kritik öneme sahiptir. 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza emin adımlarla yürümek için bir kez daha sizlerin desteğine ihtiyacımız var.

Sizlerden 'güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye' için seçim gününe kadar daha fazla gayret göstermenizi bekliyoruz. Şimdi daha huzurlu, güvenli ve müreffeh bir gelecek için gece gündüz çalışma vaktidir. Şimdi vakit Türkiye vaktidir. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Haberin Devamı

AA