Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'un kuzeni Bayram Ali Mutlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'un kuzeni Bayram Ali Mutlu kimdir?

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'un kuzeni Bayram Ali Mutlu kimdir?

Bolu Gerede'de büyük bir kaza meydana geldi. Cumhurbaşkanı Eroğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu da kazaya karışanlar arasında...  Mutlu, zincirleme trafik kazasında ağır yarlandı. Olayın ardından "Bayram Ali Mutlu kimdir?" sorusu gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu, Karabük-Gerede'de zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada 4 kişi yaralanırken 2 kişi de hayatını kaybetti. Bayram Ali Mutlu da yaralılar arasında...

KAZA KONGREDEN DÖNERKEN YAŞANDI

Sürücü Vahit Dal ve beraberinde bulunan Bayram Ali Mutlu ile Ömer Çakır’ın AK Parti Erzurum 6. Olağan Kongresi’ne katıldıkları ve tekrar Ankara’ya döndükleri sırada kaza geçirdikleri öğrenildi.



BAYRAM ALİ MUTLU KİMDİR?

Ayrıca, kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısının oğlu olduğu öğrenildi.


4 KİŞİ YARALANDI

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil ise kaza yapan otomobillere çarptı. Kazada, Vahit Dal ile aynı otomobilde bulunan Bayram Ali Mutlu (55), Ömer Çakır (59) ve diğer otomobilin sürücüsü Şahismail Kocabay ile oğlu Eymen Kocabay (5) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gerede ve Bolu’daki hastanelere kaldırıldılar.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazadan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücüler Vahit Dal ve Şah İsmail Kocabay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.