Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'nde konuştu

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'nde konuşma yaptığı konuşmada 'Dün akşam iki kulübün maçında yaşanan hadise, sağlıklı birisi bunu yapmaz, var burada bir şey.' dedi

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satı başları:

Bir milletin en büyük hazinesi, en büyük güç kaynağı, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı nesillere sahip olmasıdır. Evlatlarımız ne kadar zinde, ne derece sağlıklı olursa ülkemizin geleceği o kadar parlak, o kadar aydınlık olur.


'DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDA YÜRÜMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ'


Evlatlarımız ne kadar zinde, ne derece sağlıklı olursa ülkemizin geleceği o kadar parlak, o kadar aydınlık olur. Gençlerini alkol, içki, uyuşturucu, sigara, kumar, terör gibi dehlizlerde kaybeden ülkelerin istikbali karanlıktır.

Suni gündemlerle ülkemizi meşgul eden çevrelerin amaçlarını çok iyi biliyoruz. Biz elbette bunlara boyun eğmeyecek, tuzaklarına düşmeyecek, doğru bildiğimiz yolda yürümekten bir an olsun vazgeçmeyeceğiz.

Ne kadim değerlerimizden, ne ahlak ve edebimizden, ne demokrasimizden ne de hak ve hürriyetlerden asla taviz vermeyeceğiz. Gençlerimizin özgürlük alanlarını genişletirken, onları en güzel, en donanımlı şekilde yetiştirmeye çalışırken, aynı zamanda evlatlarımızı sürekli form değiştiren zararlı alışkanlıklardan da uzak tutacağız.


DERBİ YORUMU


Dün akşam iki kulübün maçında yaşanan hadise, sağlıklı birisi bunu yapmaz, var burada bir şey.


SORUŞTURMA GENİŞLETİLDİ


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin yapılan açıklamada, müsabaka esnasında suç teşkil eden 57 ayrı eylem tespiti yapıldığı, bu eylemlerden 36'sının "müsabaka alanına yasak madde atma" ve "yaralama" suçlarının unsurlarını oluşturduğu belirtildi.

Açıklamada, 'Tespit edilen eylemlerin büyük bir kısmının müsabaka alanının aynı bölümünde ve yakın zaman dilimi içerisinde gerçekleştiği dikkate alınarak, tribünde bulunan belirli grupların bahse konu olayları gerçekleştirmek üzere örgütsel bir yapı bünyesinde önceden organize edilip futbol camiasını ve spor faaliyetlerini hedef alarak suç işlediği yönünde oluşan şüphe doğrultusunda soruşturma genişletilmiştir.' denildi.


'KUMPAS SÖZ KONUSU'


Dün akşam oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında çıkan olaylarda Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş başından yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Olayla ilgili Cuma Namazı çıkışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kumpas söz konusu' demişti

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derbide kumpas var!


Olaylı derbide suç teşkil eden 57 ayrı eylem tespit edildi


Fenerbahçe – Beşiktaş maçı tatil edildi


Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde ortalık karıştı