Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye: Senin Genel Başkanın kuzu kuzu Saray'a geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye: Senin Genel Başkanın kuzu kuzu Saray'a geldi

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye: Senin Genel Başkanın kuzu kuzu Saray'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin'de Tarsus Devlet Hastanesi temel atma töreninde konuştu. Erdoğan CHP'nin adayı Muharrem İnce'yi eleştirdi, "Çıkmış bu Bay İnce, çok da İnce değil ya. Geometrik olarak söylüyorum. Saray'ı yıkacağım diyor. Ya senin genel başkanın da aynı şeyleri söylüyordu, kuzu kuzu saraya geldi. Sen saraya gelme fırsatını da bulamayacaksın" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Haberin Devamı

Bu projeyi kendim takip ediyorum. 4 katrilyonluk bir projeyi Tarsus'a kazandırıyoruz. 600 yataklı Tarsus devlet hastanesinin temelini de bugün atıyoruz. Birileri palavra atar biz iş yaparız. Mersin'de şehir hastanesini yapan AK Parti iktidarı Tarsus'ta da devlet hastanesini yapar. 150 trilyonluk bu yatırım Tarsus'u sağlıkta bambaşka bir yere taşıyacak.

Tarsus'a üniversite sözü vermiştik. Bu sözümüzü de yerine getirdik. İmzamdan çıktı. Biz boşu boşuna 'Yaparsa AK Parti yapar' demiyoruz. Biz diğerlerinin ufkunu aşan projelere imza atıyoruz.

"SESSİZ DEVRİME İMZA ATTIK"

Biz son 16 yıldır kimseyi ötekileştirmeden ayrım yapmadan çalışıyoruz. Ülkemizde çok büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. Demokratik haklar konusunda sessiz bir devrime imza attık. Ekonomide Türkiye'ye 3,5 kat büyüttük. Milli gelirimize 11 bin dolara çıkararak ülkemizi devler ligine çıkardık. IMF'e artık borcumuz yok.

Haberin Devamı

"HEP ÇELMELERLE MUHATAP OLDUK"

Bunlar bizi sürekli emir alan vur başına ne dersen dinlesin...Yok. Artık o eski Türkiye yok. Bugün Türkiye çok başla Türkiye. Hep çelmelerle muhatap olduk. Artık bunlar yıkıldı. Kefenimizi giyerek çıktığımız yolda sizlerin emanetini yere düşürmedik. Ailemizden evlatlarımızdan uykumuzdan fedakarlık yaparak ülkemize hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz.

"BU MİLLET SİZİ MEZARA GÖMER"

CHP yaptıklarımızı yıkacakmış, öyle diyor. Neyi yıkıyorsun ya? Bu millet sizi mezara gömer. Çıkmış bu Bay İnce, çok da İnce değil ya. Geometrik olarak söylüyorum. Saray'ı yıkacağım diyor. Ya senin genel başkanın da aynı şeyleri söylüyordu, kuzu kuzu saraya geldi. Sen saraya gelme fırsatını da bulamayacaksın. Oraya gelmek ancak milletin ferasetiyle olur. Bu akşam o Saray'da 2500 muhtarımıza iftar vereceğim. Yeni bitirdik muhteşem bir salonumuz var. Burası tek adamların değil burası milletin temsilcisi muhtarların ağırlandığı mekanlardır.

"ÜCRETSİZ TEDAVİDEN HABERİ YOK"

Bir dönem 60-70 kişilik sınıflar var mıydı? Artık böyle sınıf var mı? 30'a indirdik. Tabletlerimiz, bilgisayarlarımız var. İnşallah yeni dönemde müfredatta eksikliğini hissettiğimiz bazı konuları tamamlayacağız. 5 trilyonluk yatırımla gençlik tesisi kazandırıyoruz.Tarsus yakında yarı olimpik yüzme havuzuna kavuşuyor. Hükümet konağı inşa edeceğiz. Yaylalarımızı da ihmal etmedik. 2 trilyon liralık yatırımla Mersin genelinde 750 aileye güneş enerjisi paneli dağıtıyoruz. 100 adet kırpma makinesi dağıtıyoruz Biz gittiğimiz her yerde önce yaptıklarımız sonra yapacaklarımızı söylüyoruz. Diğerleri engellemekten bahsediyor. Anamuhalefetin adayının daha bu ülkede 18 yaş altı gençlerin ücretsiz tedavi gördüğünden haberi yok.

Haberin Devamı

"BIRAK KASKETİ FALAN"

'Mekatronik bölümü açacağım' diyor. Biz zaten yıllar önce açtık Bay İnce. Onlar Türkiye'yi hala kendi bıraktıkları zannediyor. Kendi kısır dünyalarına hapsoldukları için Türkiye'nin nereden nereye geldiğini bilmiyorlar. Kafasına da bir kasket takmış benim milletimi aldatacağını zannediyor. Bırak kasketi falan senin gönlün ne icraatın ne onu söyle. 24 Haziran'dan sonra yatırımlarımızı yerinde görmeleri için çok vakitleri olacak.