Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çağlayan Adliyesi'ndeki operasyonla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan teröristlerin avukat cübbesiyle adliyeye girdiğini açıkladı. Erdoğan, yaralı savcının başında 3, vücudunda 2 kurşun yarası olduğunu söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çağlayan Adliyesi'ndeki operasyonla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan teröristlerin avukat cübbesiyle adliyeye girdiğini açıkladı.

İŞTE ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI:


"2 teröristi öldürdüler, tabi savcımız 3 tane başından 2 tane değişik yerlerinden kurşun alıyor. Hala ameliyattalar. İnşallah bu ameliyatın neticesinde sağlığına kavuşur. Bu ibretlik bir vakadır, tabi ben polisimizin özellikle yaptığı operasyon sebebiyle kendilerini kutluyorum. Çünkü onlarda silah seslerinden sonra odaya girerek gereğini yerine getirdiler. Doktor arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapıyorlar."

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde bu sabah DHKP-C'li teröristler tarafından rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz, yaralı olarak adliyeden çıkarıldı. 2 teröristin öldürüldüğü bilgisini veren İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, savcının ameliyata alındığı bilgisini de paylaştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da, operasyonun detaylarına dair Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgilendirmede bulundu.