Spor Cumhurbaşkanı Gül açılış maçında

Cumhurbaşkanı Gül açılış maçında

Paylaş
Cumhurbaşkanı Gül açılış maçında

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Avustralya ile Ürdün maçını izleyenler arasında yer aldı

Cumhurbaşkanı Gül, karşılaşmayı, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte izledi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Avustralya ile Ürdün arasında yapılan (A) Grubu’nun açılış maçında, Kayserili basketbolseverler tribünleri boş bıraktı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından salon önüne kurulan şampiyona ile ilgili etkinlik alanı da beklenen ilgiyi görmezken, karşılaşmayı çok az sayıda taraftar takip etti.

Bu arada (A) Grubu maçlarına evsahipliği yapan Kayseri’de, yerli ve yabancı toplam 600 gazetecinin akredite olduğu öğrenildi.

TÜRK HAKEM BİRİCİK, AÇILIŞ MAÇINDA

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda Recep Ankaralı ile birlikte görev alacak iki Türk hakemden biri olan Murat Biricik, açılış maçında düdük çaldı.

Biricik, (A) Grubu’nun açılış maçı olan Avustralya-Ürdün karşılaşmasında Porto Rikolu hakem Joze Anibal Carrion ve Faslı hakem Samir Abaakil ile birlikte görev aldı.

AVUSTRALYA’DA TANIDIK BİR İSİM

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka forması giyen Brad Newley, Avustralya Milli Takımı ile (A) Grubu ilk maçında Ürdün karşısında sahaya çıktı.

Newley, NBA takımlarından Portland Trail Blazers forması giyen Patrick Mills ve Houston Rockets’da oynayan David Anderson gibi isimleri bünyesinde barındıran Avustralya’da, takımının en önemli kozlarından birisi olacak.

ORAN, MİNYATÜR DAVUL DAĞITTI

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), karşılaşmayı izleyenlere minyatür davul dağıttı. İl Sağlık Kurulu’nun üflemeli ve vurmalı çalgıları yasaklamasının ardından ORAN, çok fazla ses çıkartmayan, ancak toplu kullanımı sırasında etkili olan minyatür davulları, salona gelen seyircilere hediye etti.

Haberin Devamı