Magazin Cüneyt Arkın, Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vurdu

Cüneyt Arkın, Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vurdu

Paylaş
Cüneyt Arkın,  Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vurdu

43. kez düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri dün akşam Zorlu Center'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene damga vuran isimlerden birisi de usta oyuncu Cüneyt Arkın'dı...

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Komedi Kadın Oyuncu ve En İyi Komedi Erkek Oyuncu ödülleri Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç'a verildi.

Ödülleri vermek için sahneye gelen Cüney Arkın, salondakiler tarafından dakikalarca alkışlandı.

BARIŞ ARDUÇ CÜNEYT ARKIN'IN ELİNİ ÖPTÜ


Ödülünü almak için sahneye çıkan oyuncu Barış Arduç, Cüneyt Arkın'ın elini öptü.


"BABAM GİBİ; CUMHURİYETÇİ, ATATÜRKÇÜ, AYDIN İNSANLARA İHTİYAÇ VAR"



Küçük oğlu Kaan Arkın'ın yardımıyla sahneye gelen Cüneyt Arkın, "Küçük oğlum Kaan yürümeme yardım ediyor. 90 dakikalık filmin 60 dakikasını havalarda uçarak geçiren Cüneyt Arkın yürümek için oğlundan yardım alıyor. Sağolsun." diye konuştu. Bu sözler üzerine oğlu da "Aslında ben hala babamdan destek alıyorum. Şu zamanda babam gibi Cumhuriyetçi, Atatürkçü, aydın insanlara ihtiyaç var." deyince salondan alkış tufanı koptu.

Ödül takdimi sırasında oldukça duygulanan Cüneyt Arkın şöyle konuştu:

"Ne çok güzel insanım var yahu! Hay siz çok yaşayın. Geçenlerde bir çocukla konuşuyorum. Bana dedi ki 'Sana bir şey sorabilir miyim?' Dedim 'Sor'. 'Kaç yaşındasın abi?' dedi. '80' dedim. 'Yuuuhhhh' dedi.
Ben bu ödülden almıştım. 100 yıl önce. Kelebek düştü ama yakaladım. Sunucu dedi ki 'Ne kaleler feth ettin ama bir kelebeği tutamadın Cüneyt abi.'"

SUNUCU, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Sahneden ayrılmadan önce "Sizleri çok seviyorum. Bir daha görüşmek üzere. " diyen Cüneyt Arkın'ın bu sözleri ödül törenini sunan Pelin Akil'i ağlattı.




Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinde şıklık yarışı



Yılın Medya Olayı Özel Ödülü, Hande Fırat'ın oldu

Haberin Devamı