Spor Cüneyt Çakır'dan 1 kırmızı 8 sarı

Cüneyt Çakır'dan 1 kırmızı 8 sarı

Paylaş
Cüneyt Çakır'dan 1 kırmızı 8 sarı

Dinamo Kiev, Manchester City'i de UEFA Avrupa Ligi'nden eleyip çeyrek finale yükselirken, maçın hakemi Cüneyt Çakır maça damga vurdu

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Manchester City ile Dinamo Kiev City of Manchester'da karşı karşıya geldi. FIFA kokartlı hakem Cüney Çakır'ın yönettiği karşılaşmada kazanan taraf 1-0'lık skorla Manchester City oldu.

Ukrayna'da oynadığı maçı 2-0 kazanan Dinamo Kiev, Manchester'da oynanan maçta rakibine 1-0 kaybetmesine rağmen çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Karşılaşmanın 36. dakikasında Balotelli'nin Popov'a 'uçan tekmesini' Cüneyt Çakır kırmızı kart olarak değerlendirdi. Cüneyt Çakır ayrıca 5'i City'e olmak üzere maçta toplam 8 sarı kart çıkarttı.

Manchester City'e galibiyeti getiren gol 39. dakikada Aleksandar Kolorov'dan geldi. Kolorov'un attığı golde Dinamo Kievli futbolcuların yan hakem üzerinden Cüneyt Çakır'a itirazları oldu.

Manchester City ve Çakır adına maçın belki de kırılma anlarından biri de 36. dakikada oldu. Karşılaşmanın 36. dakikasında bir ikili mücadele sonrasında Kievli futbolcu Goran Popov'a 'adeta uçan tekme' atan Mario Balotelli, Cüneyt Çakır tarafından tereddütsüz bir şekilde oyun dışına atıldı.

UEFA'DA ÇEYREK FİNALİSTLER

Paris St. Germain - Benfica: 1-1
Spartak Moskova - Ajax: 3-0
Zenit St. Petersburg - Twente: 2-0
Porto-CSKA Moskova: 2-1
Glasgow-PSV: 0-1
Villarreal-B.Leverkusen: 2-1
Liverpool-Braga: 0-0

Haberin Devamı