Spor Curtis Stevens'e çok ağır sol kroşe

Curtis Stevens'e çok ağır sol kroşe

Paylaş
Curtis Stevens'e çok ağır sol kroşe

Cumartesi gecesi 23:00’ten itibaren Almanya’dan, Pazar sabah 06:00’dan itibaren ABD’den canlı yayınlarla TV8,5 ekranlarına gelen boks geceleri nefes kesen maçlara sahne oldu.

İlk durak Almanya'ydı... Gecesinin ana maçında Amerikalı Demetrius Andrade, Ekvador asıllı Alman şampiyon Jack Culcay’ı 12 raunt sonunda ikiye bir hakem kararıyla (116-112, 116-112, 114-115) mağlup ederek WBA süper yarı orta sıklet dünya şampiyonluk kemerini eline geçirdi.


AMERİKA'DA YILLAR BOYU UNUTULMAYACAK BİR NAKAVT


06:00’dan itibaren ABD’den canlı yayınla ekranlara gelen Lemieux vs Stevens gecesinin ana maçı ise yıllarca unutulmayacak bir nakavta sahne oldu.

İşte geceye damga vuran nakavt:



İki nakavt makinesini karşı karşıya getiren mücadelenin 3. raundunda, eski dünya şampiyonu Ermeni asıllı Kanadalı boksör David Lemieux, Amerikalı rakibi Curtis Stevens’ı çok sağlam bir kroşe ile nakavt ederken, Stevens uzun süre yerde kaldı.



Gecenin bir diğer önemli maçında 2004 Olimpiyat şampiyonu Yuriorkis Gamboa, 10. raundunda knockdown olduğu müsabaka sonunda Nikaragualı rakibi Rene Alvarado’yu puanla mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı