Spor D Grubu'ndan son haberler

D Grubu'ndan son haberler

Paylaş
D Grubu'ndan son haberler

D Grubu'nda yer alan takımlarla ilgili son bilgiler şöyle

Avustralya
Güney Afrika’ya gelen ilk takım olan Avustralya, Melbourne’da Yeni Zelanda ile oynadığı son hazırlık maçını 2-1 kazandı. Takımda orta sahada görev yapan Mark Bresciano, sırtındaki ağrıların azaldığını söyledi.

Brett Emerton ve Harry Kewell’ın da gitgide forma girdikleri ve Danimarka ile yapılacak hazırlık maçında oynayabilecekleri belirtiliyor.

Almanya
Teknik Direktör Joachim Löw, orta sahada da görev yapabilen savunma oyuncusu Heiko Westermann’ın sakatlığı nedeniyle endişeli.

Löw’ün 23 kişilik kadroyu bugün açıklaması gerekiyor.

Gana
Orta saha oyuncusu Emmanuel Agyemang-Badu, dizindeki sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Teknik Direktör Milovan Rajevaç, 19 yaşındaki oyuncunun iyileşeceğini umuyordu, ancak doktorlar Agyemang-Badu’nun kadroya alınmamasını tavsiye etti.

Agyemang-Badu, Ocak ayındaki Afrika Uluslar Kupası’nda Gana’nın en iyi oyuncularındandı.

Sırbistan
Son hazırlık maçında Yeni Zelanda’ya 1-0 yenilen takımın savunma oyuncularından Nemanja Vidiç, takımın performansından memnun.

Vidiç, çok kötü oynamadıklarını, sadece son vuruşlarda daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti ve kupa başladığında forma gireceğimizi düşünüyorum dedi.

Sırbistan takımında sol bek İvan Obradoviç’in de 2 gün önce yeniden antrenmanlara başladığı belirtildi. Obradoviç’in Yeni Zelanda maçında suratına aldığı darbe nedeniyle açılan dudağına birkaç dikiş atılmıştı.

2

Haberin Devamı