Gündem Daha acısı yok

Daha acısı yok

Paylaş
Daha acısı yok

Danimarka'dan memleketi Sivas'a tatile gelirken kaza yapan baba ile çocukları ölmüştü. 8 yaşındaki Serhan ile 15 yaşındaki Semih toprağa verilirken bir dram daha ortaya çıktı

BABA UYUDU, ÖLDÜLER

Haberin Devamı

Danimarka’dan memleketleri Sivas’a tatile giden gurbetçi ailenin bulunduğu otomobili Ömer Baydak (38) kullanıyordu. Afyonkarahisar’da sürücünün uyuması ve aşırı hız sonucu takla atan otomobil şarampole yuvarlanmıştı. Kazada sürücü ile ilk eşinden çocukları Serhan (8), Semih (15), ikinci eşinden olan Sudenaz (1) ile Yaren (11) ölmüştü.

Önceki gün Semih ve Serhan’ın cenazelerini İzmir’e götürmek isteyen anneleri Nevin Baydak ile Sivas’a götürmek isteyen babalarının akrabaları arasında kavga çıkmıştı. Cenazeler savcılık talimatıyla anneye teslim edilmişti.

HASRETİ DİNMEYECEK

İki kardeş annelerinin memleketi İzmir’de dün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Çocuklarını Buca Yeni Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlayan acılı anne Nevin Baydak, “Danimarka’da 4 yıl önce eşimden boşanıp İzmir’e döndüm. Türkiye’deki boşanma davam sürüyor. İyi eğitim alsınlar diye çocuklarımın velayetini babalarına verdim. Ama babaları verdiği sözleri tutmadı. 4 yıl boyunca her yaz geldiği tatillerde çocuklarımın yüzünü bana göstermedi. Yavrularıma böyle mi kavuşacaktım?. Daha büyük acı yok” diye ağladı.

Haberin Devamı

Turaç TOP/DHA