Dr. Haydar Dümen Daha dereyi görmeden...
HABERİ PAYLAŞ

Daha dereyi görmeden...

Haberin Devamı

Erkekler penis boyuna ya da ilk gece başarılı olup olmayacaklarına kafayı takıyor. Beyler, sizinki dereyi görmeden paçaları sıvamaya benziyor. Sabırlı olun, ilk denemede sorun çıkabilir, çünkü cinsellik heyecana gelmez. Boyla posla da kadın ilgilenmez. Sabırlı ve sakin olun...

BÖYLE SORU YOK!

Cinsel isteğim çok fazla

17 yaşındayım, çok fazla cinsel istek duyuyorum. Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum zararlı mı? Cinsel organım 24 santim, normal mi?

CEVAP

Hadi yavrum, saat gecenin 10’u. Anan yemeğini getirdi, sütünü de içirdi. Gir yatağa, dalma uzun uzun hayallere. Çünkü hayat treninin her yerinden olumsuz sesler geliyor.

İstek fazlalığın anacığının kuzusu olmana bağlı. Hayat zorlukları yaşamamış, yokluğu tanımamışsın. 4-5 mastürbasyon işte bu şımarıklık ve açgözlülüğüne bağlı. Sanki küçük dağları sen yaratmış gibisin. Dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun.

Elinde 24 santimlik kazma ile o dağları delip geçeceğine inanıyorsun. Ben ise, ne desem sözümün geçmeyeceğine inanıyorum. Bak, bir tek burada anlaştık, kartlarımızı oynadık. Senin kartın kumar, benim kartım umara (çare) açıktır.

Yapay vajina alsam?

43 yaşındayım, 10 ay önce eşimden ayrıldım. Artık kadınlarla mücadeleden yoruldum. Bu nedenle kendime yapay vajina almayı düşünüyorum. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kadınlara kastın niye? Yaratılışta sendeki organ doğadan onlara bir hediye. İş görecek, yorulacak, terleyecek, tohumunu ekecek. Çocuk doğacak, yeni kovalamacalar başlayacak.

Ceylan kaçacak, kurt kovalayacak. Kurdun niyeti belli değil, yemek için mi yoksa el ele zıplayıp eğlenmek için mi ceylan bunu bilmiyor. Sana gelince; olgunluğun doruğundasın, bu nimeti dilediğin gibi kullanamazsın. Kullanırsan ne olur?

Sonuç ya topal ya kör olur. Kör olursa organına karşı nankörlük olur. Topal olursa elinde lastikten bir kuş eldiveni kalır. Ben gerekeni söyledim, kararı sana bıraktım.

Evliliğe hazır değil miyim?

32 yaşında kadınım, 2 ay sonra evleneceğim. Ama benim cinsel isteğim yok. Her şeyi ilk geceye erteledik ama ne yapacağımı bilmiyorum. Ne olur bana yardım edin, evlilik için hazır değil miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, korkuların madde madde yazılacak, önüme konulacak. Diyelim ki 10 madde var. Bunun 8-9’u fasfiso. Ama bir tanesi var ki işte o anasının kaşkarikosu!!! Piyangodan ne çıkacağı belli olmaz. Evliliğin ilk günleri, ilk haftaları genellikle sorunlu geçer.

Eşin toleranslı davranırsa sorunlar, bardağa atılmış buz gibi erir gider. İlk gecenin antrenmanlarına başlayın, biraz deneyim kazanın, sürprizle karşılaşmayın. “Evlilik için hazır değil miyim?” sorunda bile geç kaldın!

Bu sorun 18-20’li yaşlar için geçerlidir. Sen onu bunu bırak, annelik için hazır mıyım konusunu düşünmeye bak!


Boyu yüzünden sorun çıkar mı?

24 yaşındayım. Penisim 10 santim. Evlendiğimde sorun yaratacak diye korkuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, olacağını sanmıyorum ama yine de bir doktora görünsen, kasık yağın fazlaysa onu aldırsan. Ya da bire bir moral yani teknik bilgiler alıp kendini kompleksten kurtarsan diyorum.

Sertleşmiyor, çaresizim

27 yaşındayım. Penisim 18 santim ama sertleşme sorunu yaşıyorum. İki kadınla birlikte olmaya çalıştım, başarılı olamadım. Evlendiğimde sorun çıkacak diye korkuyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde her erkek gibi sorun yaşayabilirsin. Ama bu sorunlar kalıcı olmaz. Bunları çözeriz. ‘Dereyi görmeden paçayı sıvamak’ deyimi burada geçerli. Yani önüne yemek konulsun, kaşık mı, çatal mı kullanacaksın ya da iştah şurubu mu içeceksin bunlar da bize kalsın.

Diktirsem kanama olur mu?

21 yaşında kızım. 3 yıl önce başıma bir olay geldi. Şimdi evlenmeyi düşündüğüm biri var. Bu durumu ona nasıl anlatırım ya da diktirsem kanama olur mu? Anlaşılır mı?

CEVAP

Güzel kızım, eğer iyi bir uzman bulursan, düğünden 1-2 gün önce bu işlemi yaptırırsan ilk gece kanaması olacaktır. Bundan sonrası biraz şans, biraz erkeğin dünyası ve senin hayat görüşünle ilgili.

Her gün ilişkiye girmek istiyorum ama...

Arkadaşlarım her gün ilişkiye giriyorlar ama benim canım istemiyor. Ancak 10-15 günde bir aklıma geliyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne? Sen kendine bak. Bekarsan evlendiğinde işler yoluna girer. Haydar Hoca da sana mutluluklar diler.

Kız arkadaşım hamile mi?

22 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben boşaldım ama üzerimizde pantolonlar ve iç çamaşırlarımız vardı. Sizce kız hamile kalır mı? Adeti gecikmiş.

CEVAP

Değerli okurum, hiç üzülme. Psikolojik sıkıntı yaşıyor. Keyfinize bakın gebelik söz konusu değil.

Meniler vajinadan geri çıkıyor, neden?

30 yaşındayım, eşim 27 yaşında. 11 aylık evliyiz. Birleşme sonrası meni vajinadan çıkıyor. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, işin doğrusu meninin geri gelmesidir. Çünkü vajinanın arkası rahim tarafından kapatılmıştır. Meninin geri gelmesi ile çocuk olmaması arasında bağlantı yok. Gebeliği sağlayan spermlerdir. Spermler mikroskobik canlılar, gözle göremezsiniz.

Erken boşalıyorum

29 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olman gerekiyor.

Geneleve gitsem...

19 yaşındayım. İlk cinsel deneyimimi yaşamak için geneleve gideceğim. Korunmayı düşünüyorum ama yine de hastalık kapma riskim var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kapmayacağına inanıyorum.

Sürekli hayal kuruyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken çok erken boşalıyorum ve zevk almıyorum. Bir de ben kadınlara hayranım. Ne zaman bir kadın görsem onunla ilgili hayaller kuruyorum.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonda geç boşalmayı öğren, kendini tut, başka şeyler düşün. Kızlara hayran olman doğal. Onlara zarar verme yeter. Aslında en güzeli odur. Ah bir de ölçüyü bilebilseniz.

Ya kocam beni aldatırsa?

29 yaşında kadınım. 3 yıldır evliyim ama eşimle 3 ayda bir ancak ilişkiye girebiliyoruz. Çünkü benim çok ağrım ve sancım oluyor. Eşimin beni aldatmasından korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinada iltihap yoksa, bu sıkıntılı birleşmeleri hallederiz. Eşinin seni aldatıp aldatmayacağı kapalı bir bilmece. Önünde çözülecek sorun varken bir sonrakine geçmek yanlış olur. Cinselliğin yaşamınızın düzene girmesinden yanayım.

Bakireliği bozuldu mu?

24 yaşındayım. Cinsel organım 3 santim kadar kızın vajinasına girdi. Kız 1 saat sonra kan geldiğini söyledi. Bakireliği bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, galiba yırtıldı. Kızlık zarı bozmak için 3 santim girmesi yeterlidir.

Çok dertliyim

28 yaşındayım. Erken boşalmadan çok dertliyim. Düzenli bir cinsel hayatım var. Erken boşalma için ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarında bu durum tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz. Bu kadarını bilmeni isterim.

GÜNÜN SÖZÜ

‘Hayat biter, yol bitmez’ İyi ki öyle, ya bir de yol bitseydi. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder