Sabanur Kıraç Daha önce aldatılmış biriyle çıkmadan önce bilmeniz gereken 10 şey
HABERİ PAYLAŞ

Daha önce aldatılmış biriyle çıkmadan önce bilmeniz gereken 10 şey

Haberin Devamı

Daha önce aldatılmış biri fazlasıyla yaralanmış kişidir. Eğer ondan gerçekten hoşlanıyorsanız ve hayatının bir parçası olmak istiyorsanız öncelikle bilmeniz gereken bazı şeyler var.

Bunların en başında da onunla birlikte olmanın ilk zamanlar pek de kolay olmayacağı geliyor. Bu durumda bulunmuş biri olarak söylüyorum, yeterince sabırlı ve duyarlı olursanız kazanımınız çok ama acele eder veya korkarsanız da kaybınız öyle olur...


1. Gereksiz kıskançlıklar yapabilir

Daha önce aldatılmış biri her daim tetiktedir. Ne yazık ki size güvenene kadar sizin onu her an aldatabileceğinizi düşünür. Bazen bu konuyla ilgili hayal gücü de fazla çalışabilir. Eğer ondan gerçekten hoşlanıyorsanız, sabırlı olun ve ona gerçekleri sakince anlatın.

2.Size güvenmesi zaman alabilir

Güven artık onun kalbinden beleş, bedava dağıtılan bir şey değil. Onun güvenini kazanmak için emek ve zaman harcayacaksınız. Bazıları karşılarındaki kişiye 100 puan vererek başlar bazılarıysa sıfır. Aldatılan kişinin elinde hiç 100 puan kalmamıştır. O 100 puana ulaşmak sizin becerinize ve sabrınıza bağlıdır.

3. Geçmişte yaşadıklarının acısını sizden çıkarabilir

Daha önce aldatılması her ne kadar sizin suçunuz olmasa da sonucunu siz çekeceksiniz. Eğer karşınızdaki kişinin tüm bu eziyete değeceğini düşünüyorsanız size karşılığını verecektir. Zamanı gelip size güvenmeye başladığında sizi çok mutlu edecektir. Ama o zamana kadar o yaralı bir kuş bunu unutmayın!

4. Aldatan birinin tüm numaralarını bilir

Eğer içinizde biraz da olsun çapkınlık varsa boşuna bu kişiyle zaman kaybetmeyin. Çünkü bir kez aldatılan kişi aldatılamaya karşı bağışık kazanmak için elinden geleni yapar. Aldatanların tüm numaralarını ezberlemek de buna dahildir. Yani masanın altından atacağınız mesajlar, farklı isimlerle kaydedilmiş numaralar, aniden şarj bitmeleri ona sökmez!

5. Kalbini size tamamen açması zaman alabilir

Daha önce aldatılmış biriyle ilgili anahtar kelime her daim “Zaman” olacaktır. Onun sizi tanıması, size güvenmesi, kendisini sizin kollarınıza bırakması ve saçma kıskançlıklardan vazgeçmesi için zamana ihtiyacı olacaktır.

6. Eğer ona daha önce birini aldattığınızı söylerseniz onunla bir şansınız olmayabilir

“Bir kere aldatan her zaman aldatır” cümlesine inanmasaydı kendini daha önce aldatan sevgilisini bırakmazdı. Eğer geçmişinizde sizin de bir aldatma hikayeniz varsa ya bu kişiden uzak durun ya da ona bu detayı asla anlatmayın!

7. Kafayı yememiş sadece biraz yaralanmış

Tamam, bazı hareketleri “Kafayı mı yemiş bu” hissi yaratabilir. Hele ki aldatılma hikayesi yakın zamanda olmuşsa bu durum ciddi boyutlara varabilir. Ama merak etmeyin o deli değil, sadece biraz yaralı. Bu konu atlatamayacağı bir şey değil. Tek ihtiyacı olan zaman ve destek...

8. Tek yalanınızı yakalaması yeterli

Ne yazık ki bir kez aldatılan kişi tahammüllü kişi değildir. Size yanlış yapmanız için fırsatlar tanımayacaktır. İlk yalanınızı yakaladığında poponuza tekmeyi basacaktır. O yüzden mümkünse bu kişiye karşı hep dürüst olun ve arkasından iş çevirmeyin!

9. Terk etmekten korkmaz

Bazı insanlar kolay kolay ilişki bitiremez. Ama bu durum karşınızdaki kişi için geçerli değildir. Bir kere aldatılmanın tadına var kişi hayatına yeni giren birini gözünü dahi kırpmadan terk edebilir. Sonradan onca acıyı çekmektense baştan kurtulmak onun için daha mantıklıdır...

10. Pire için yorgan yakabilir

Ne var ki bunda dediğini şeyler onun için asla kabul edilemez şeyler olabilir. Bu durumdan rahatsız olmaya hakkınız var ama ona da hak verin. Tekrar aynı şeyleri yaşamayı kim ister? O yüzden onunlayken kendinizi salmayın. Onu restleşmeye zorlayacak davranışlardan kaçının!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder