Yaşam Daha sıkı ve pürüzsüz bir cilt için...

Daha sıkı ve pürüzsüz bir cilt için...

Paylaş
Daha sıkı ve pürüzsüz bir cilt için...

Cildimizin altında aşırı yağ birikmesiyle oluşan selülitlerle savaş artık çok daha kolay

Selülitler üzerine en fazla düşündüğümüz ve konuştuğumuz günlere ulaştık. Bahar ve yaz ayları, selülit problemi yaşayanları telaşa sürükleyen dönem olsa da üzülmeyin! Thalia Natural Beauty’nin selülit için harika bir çözümü var: Ebru Şallı by Thalia Selülite Karşı Etkili Kol ve Bacak Losyonu.

Haberin Devamı

Ebru Şallı by Thalia Selülite Karşı Etkili Kol ve Bacak Losyonu selülite dur demek için gücünü doğadan ve teknolojiden alan Akten Kozmetik’in Ar-Ge Laboratuarı’nda özel olarak geliştirildi. Sorunlu bölgelere masajla uygulanan Ebru Şallı by Thalia Selülite Karşı Etkili Kol ve Bacak Losyonu aktiflerin cildin alt tabakalarına taşınmasını sağlayan eşsiz niozom teknolojisiyle dolaşımın hızlanmasını sağlıyor.

Ebru Şallı by Thalia Selülite Karşı Etkili Kol ve Bacak Losyonu içeriğindeki bitkisel etken maddelerle ciltteki portakal kabuğu görünümünün azalmasına, kol ve bacaklardaki yağ hacminin görüntüsünün iyileşmesine, daha sıkı ve pürüzsüz olmasına, yeniden şekillenmesine yardımcı oluyor. Nar, melisa, arnika, biberiye, adaçayı ve ardıç özleriyle desteklenen formülüyle yeni selülit oluşumunu önlemeyi destekliyor. Yoğun nemlendirici özelliğiyle cilde yumuşak bir görünüm kazandırıyor.

Haberin Devamı

Thalia’dan selülit ile ilgili 5 önemli bilgi:

1.Selülit, cildimizin altında aşırı yağ birikmesiyle oluşan bir dolaşım bozukluğu. Vücudumuzdaki yağ hücrelerinin fazla yağı depolaması, östrojen hormonunun etkisiyle hücrelerimizin büyümesi, vücudumuzun daha fazla su tutmaya başlaması, kan dolaşımımızın iyice yavaşlaması ve böylelikle dokularımıza daha az oksijen ulaşması nedeniyle oluşuyor. Bu şekilde de cildimizin üzerinde dozu giderek artan bir portakal kabuğu görüntüsü meydana geliyor.

2.Selülitler, ağırlıklı olarak bacaklarımızda ve kalçamızda toplansa da kollarımızın üst bölgelerinde, göbek ve karnımızda da görülebiliyor. Gerekli bakımlar uygulanmadığı ve tedbirler alınmadığı sürece de yoğunluğunu artırarak iyice vücudumuza yerleşiyor.

3.20 yaşın üzerindeki kadınların %85’inde az ya da çok ölçüde görülen selülit, sadece kilo problemi olanlara özgü bir olgu değil.

4.Genetik faktörler, hormonal ve kan dolaşımı bozuklukları, bağ dokusundaki zayıflıklar kadar kötü beslenme, hareketsiz bir yaşam ve stres gibi nedenleri olan selülitlerin varlığı kadınları mutsuz ediyor ve özgüven eksikliği yaratıyor.

5.Selülitle mücadelede yapılması gereken ilk şey ise yaşam stilini değiştirmek. Pek çok sorunda olduğu gibi selülitle mücadelede de dengeli ve sağlıklı beslenmenin önemi yadsınamaz. Selülitle mücadelede sporun hayatın odak noktalarından biri haline getirilmesi ve kasları güçlendirecek aktiviteler yapılması da önemli.

Haberin Devamı