Faik Gürses Dakika bir gol iki!
HABERİ PAYLAŞ

Dakika bir gol iki!

Ankaraspor, Süper Lig’den düşürüldü, Bank Asya’dan girecek. Hem de ligler tescil edildikten sonra. Tescil ettiğiniz ligi, UEFA’ya gönderdiniz ve onaylattınız. Bu durumda 2 ve 3’üncü lig otomatik olarak etkilenecek. Hatta BAL Ligi’ne kadar vahim durum devam edecek. Mehmet Ali Aydınlar, ‘kimse bana şu ismi yönetime alın diyemez’ dedi, Önder Karaduman’ın istifasından sonra Bakan Faruk Özak’ın telefonu ile Dr.Erdal Atalay’ı yönetime aldı. Yetmedi bir gece önceden başlayan Ankaraspor pazarlığı sonucunda oylamanın kapalı ve açık olacağı konusunda yetkiyi Fenerbahçe Başkanı’na verdi. Başrolü Aziz Yıldırım’ın oynadığı bir Genel Kurul’un adı da yukardaki yazının başlığı oldu.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Ankaraspor Kulübü’nün hatiplerini dinlerken tam manasıyla abandone oldum, “Bir bağırış, çağırış”, “Öyle olmaz, böyle olur” derken ayaklar altına alınan hukuk. Önceki ve gelen federasyonun hukuk işlerinden sorumlu üyesi Yunus Egemenoğlu, “Haklılığını” anlatmak istedi, gümbürtüye gitti. Çünkü Ankara’da işler artık böyle yürüyor. Tabii bir de Kongre Divan Başkanı var. Eski Federasyon Başkanı Levent Bıçakçı, Genel Kurulu yönetirken bir sürü gaf ve ihlal yaptı. Uyarılar sonucu kendine geldi.

Mahmut Özgener’i neredeyse ayakta alkışlayanlar, birdenbire Ankarasporlu olunca şekil (a)’da görüldüğü gibi birçok kulübe hukuk açısından dava açma emsali doğdu. Bir de Genel Kurul kararı ile ile aynı gün Bank Asya’ya alınan Ankarasporlu delegelerin oy kullanması, bardağı taşıran son damla oldu. Ben artık hukuk var diye biliyordum, guguk galip geldi. Haydi hayırlı işler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder