Magazin Dakikalar sonra cezaevine girecek olan Seren Serengil, Seda Sayan'ın programına bağlandı

Dakikalar sonra cezaevine girecek olan Seren Serengil, Seda Sayan'ın programına bağlandı

Paylaş
Dakikalar sonra cezaevine girecek olan Seren Serengil, Seda Sayan'ın programına bağlandı

3 gün hapis cezası nedeniyle dakikalar sonra cezaevine girecek olan Seren Serengil yoldayken Seda Sayan'la programına telefonla bağlandı ve açıklamalarda bulundu. Öte yandan Gülben Ergen'in gelen tepkiler üzerine şikayetini çektiği, geri adım attığı söyleniyor

​Duymayan Kalmasın adlı magazin programının yorumcusu Seren Serengil, Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymadığı için bugün hapse girecek ve cuma günü de çıkacak. Gelen tepkiler üzerine Gülben Ergen'in şikayeti geri çektiği söyleniyor.




Seda abla beni seviyorsan... Beni daha fazla üzmeyin. Madem böyle bir karar çıktı... Çıktıktan sonra bunun neden doğru bir karar olmadığını teker teker açıklayacağım. Benim konuşma hakkım var. Yasada da böyle bir şey yok. Sadece hakaret ve iftira edemezsin diyor yasa. Bu hakim hakkında da dava açacağım.

Mahkeme zaten bu kararı reddetti ama o hakim karar verdi. Beni içeri tıktırmak için yaptılar. Şerefimin ve onurumun üzerine yemin ederim hayatımda ki

ÖZGÜR ARAS ÇILDIRDI!



Gülben Ergen'in İletişim Danışmanı olan aynı zamanda Seda Sayan'la programının yorumcularından Özgür Aras, Seren Serengil'in "Gülben Ergen onun sanatçısı diye beni kötülüyor!" sözleri üzerine çıldırdı:

"Ben annenizin üzülmesine üzüldüm dedim. Hapse girmenize de gönlüm razı değil! Ben bunları derken siz beni nasıl suçlarsınız?"

Haberin Devamı