Spor Dalga geçtiler!

Dalga geçtiler!

Paylaş
Dalga geçtiler!

İtalyanlar, “Mancini topuktan kayıyor!”, Danimarkalılar, “Galatasaray'ı dövdük” diye başlıklar atarken, İspanyollar iyice saçmaladı: “Zavallı Galatasaray... Kopenhag, Sarı-Kırmızılı takımın renklerini griye çevirdi”

Danimarka: Utanacak bir şey yok
BT: Parken son 15 yıldır çeşitli sihirli sahneler yaşadı. Türk seyirciler her zaman olduğu gibi hem fanatik hem de şahaneydi. Hızlı gol Kopenhag’a kanat takmadı ama Braaten’in at nalı büyük bir akşam yarattı. Türkler hızlı bir şekilde hem maçı hem de şansı ele geçirdiler ama golü bulamadılar. Kopenhag Galatasaray’ı dövdü.

Ekstra Bladet: Solbakken iddiayı kazandı ve Ekstra Bladet muhabirinden bir şişe şarap aldı. Çok kişinin inandığı şey gerçek oldu ve Kopenhag Galatasaray’ı tuş etti. Solbakken soyunma odasında dans etti, yıldızlarla dolu Galatasaray’dan intikam aldı. Kopenhag çok mu iyi oynadı? Hayır ama oyuncular aynada kendilerine bakınca adam olduklarını gördüler. Kopenhag Avrupa’nın en güçlü takımını yendi, o halde saygı göstermeliyiz.

Jyllands Posten: Saha aynı, çim aynı oyun da İstanbul’dakine benziyor ama futbol kendi sahanda ve rakip sahada ayrı. Snejder’in oynamaması neticede etkili oldu. Kopenhag taraftarının sesi belki Galatasaray’ın 1900 taraftarından daha yüksek değildi ama utanacak bir şey yok. Parken hastasını ayakta tutuyor. Galatasaray ise 13 yıl önceki sükseyi aradı ama Kopenhag önünde duvar ördü.
Politiken: Kopenhag oyuncularının kendileriyle gurur duymaları için bir neden var. Galatasaray gibi bir takımı yendiler. Türk ve Danimarkalı taraftar maçta şahane bir çerçeve yarattı. Süper bir güç, etkili bir oyun Kopenhag’ın lehine sonuçlandı. Temelin taşı gerideki 4 kişi tarafından atıldı.

İtalya: Gecenin sürprizi oldu

La Gazzetta dello Sport: Juventus’un Real Madrid karşısında aldığı 1 puan altın değerinde. Juve artık Kopenhag’ı yenip, Galatasaray’la berabere kalsa bile bir üst tura çıkabilecek. Kopenhag’ın topuğu Juventus’u gülümsetiyor. Real Madrid’in ardında herkes her şeyi düşleyebilir. Solbakken’in takımının, Juventus’un karşına bir puanlık avantajla çıkacağını kim bilebilirdi? Sneijder’siz Galatasaray hücumda kısır kaldı.

Corriere dello Sport: Mancini, topuktan kayıyor... Kopenhaglı Braaten’in topuğundan gelen gol ve Drogba’nın hataları, Galatasaray’ı cezalandırdı. Kopenhag daha 6. dakikada zaferi yakaladı, bu dakikadan sonra Sarı-Kırmızılılar’ın baskısı faydasız kaldı. Hollandalı yıldız Sneijder’in eksikliği hissedildi.

Tuttosport:
Braaten’in topuğu, Conte’ye yardım etti. Mancini ve Galatasaray başına derde soktu. Juventus ve Kopenhag yeniden üst turu düşünmeye başladı. Real Madrid ile iki maçını da oynayan Juventus’un, İspanyol ekibiyle tekrar karşılaşmayacak olması büyük avantaj.

La Stampa: Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sürprizi Danimarka’dan geldi. Bu sonuçla grup her türlü sonuca açık hale geldi.

İspanya: Anlam vermek çok güç

El Mundo Deportivo: Zavallı Galatasaray... Kopenhag, Sarı-Kırmızılı takımın renklerini sökerek gri hale getirdi.

AS: Galatasaray grupta dev bir adım atma fırsatını kaçırdı. Kopenhag yeniden potada.

Marca: Galatasaray bir adım geriye, Kopenhag bir adım ileriye... İkincilik yarışında Danimarka da var. Galatasaray atak, ancak tatsız tutsuzdu. Kopenhag ise efektif futboluyla evinde kaybetmemeyi sürdürdü.

Sport: Braaten Danimarkalılar’a hayat verdi. Galatasaray bir üst tura çıkma fırsatını kendi eliyle tepti. Gerisi boşaltılmış cılız ataklarla oyunu garantiye almak isteyen Galatasaray’ın oyun sistemi Danimarka duvarına çarptı.

Canal Plus:
Galatasaray’ın kadro yapısıyla bu kadar üstün olmasına rağmen yenilmesi şaşırtıcı. Kopenhag teknik heyeti Galatasaray’ı çok iyi analiz etmiş. Sarı-Kırmızılılar’ın bu fırsatı kaçırmasına anlam vermek güç.



Haberin Devamı