Spor Dalmat'tan sert Yılmaz Vural yalanlaması

Dalmat'tan sert Yılmaz Vural yalanlaması

Paylaş
Dalmat'tan sert Yılmaz Vural yalanlaması

Cardiff başkanı Mehmet Dalmat, Yılmaz Vural'ın takımın başına geçeceği yönündeki açıklamaları sert bir şekilde yalanladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City ile adı geçen Yılmaz Vural için kulüp başkanından kritik açıklamalar geldi.

Sporx'te yer alan habere göre; Cardiff başkanı Mehmet Dalmat çıkan haberler karşısında öfkesini saklayamazken, Wales Online'a yaptığı açıklamada, "Haberleri okudum, dayanamadım. Sinirliyim. Ben bu adamla hiç tanışmadım, konuşmadım. Adını bile duymadım" ifadelerini kullandı.

27 yıllık kariyeri içinde 22 takım çalıştıran ve adı yerli-yabancı medya ortaklığı ile İngiliz kulüpleri ile geçen Yılmaz Vural için çıkan bu haberler "hayal ürünü" ve "deli saçması" olarak nitelendirildi.

Dalmat, "Tamamıyla fantastik, hayal ürünü. Türkiye'de birtakım kişiler galiba Vural'ı İngiltere'ye itelemek istiyor. Tamamıyla saçmalık" açıklamasında bulundu. Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, önceki gün yaptığı açıklamada iki İngiliz kulübü ile görüşme halinde olduğunu ve aceleci davranmak istemediğini belirtmişti.

Haberin Devamı