Türkiye (Son Dakika) Damadını öldürüp kızını yaralayan 'binbir surat' kanser oldu

Damadını öldürüp kızını yaralayan 'binbir surat' kanser oldu

Paylaş
Damadını öldürüp kızını yaralayan 'binbir surat' kanser oldu

Damadı Murat Osmanoğlu’nu öldürüp kızı Özlem Osmanoğlu’nu ağır yaralayan ‘binbir surat’ lakaplı dolandırıcı Ali Aksoy akciğer kanserine yakalandı. Kemoterapi tedavisi gören Aksoy’un durumunun ciddi olduğu öğrenildi

İzmir'in Çiğli ilçesi Sasalı semtindeki lüks Su Konutları önünde 8 Şubat'ta, müteahhit damadı Murat Osmanoğlu'nu öldürüp kızı Özlem Osmanoğlu'nu ağır yaraladıktan sonra tutuklanan Ali Aksoy'un (70) akciğer kanserine yakalandığı ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kemoterapi gördüğü öğrenildi.

"ÖLMEK ONUN İÇİN KURTULMAK OLUR"


Yeniasır'dan Fatih Şendil'in haberine göre babasını öldüren, annesini de yaralayan dedesinin durumunu bilmediğini belirten torun Arman Osmanoğlu, "Bu cani hakkındaki hiç bir şeyi merak etmiyorum. Ölmek onun için kurtulmak olur. Bu nedenle yaşamasını ve cezaevinde acı çekmesini istiyorum" dedi.

DURUMU İYİYE GİDİYOR


Öte yandan 132 gündür yaşam savaşı veren iki çocuk annesi Özlem Osmanoğlu'nun da durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bugüne kadar 5 kez ameliyat geçiren ve halen yoğun bakımda tedavisi devam eden Osmanoğlu'nun, yakın bir zamanda doktorlar tarafından uyandırılacağı belirtildi.


Ali Aksoy

'ANNEM GÜÇLÜ BİR KADIN'


Arman Osmanoğlu, "Kardeşimle birlikte en büyük arzumuz, annemizin bir an önce ayağa kalkıp evimize dönmesi. Yaşama tutunmak için büyük mücadele verdi. Annem güçlü bir kadın" dedi.

(Ali Aksoy'un kızı Özlem Osmanoğlu ve eşi Murat Osmanoğlu)


Hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası istenen 'binbir surat' lakaplı dolandırıcı Ali Aksoy, 12 Haziran'daki duruşmasına katılmadığı için dava ileri bir tarihe ertelenmişti.


İzmir'de baba, kızına ve damadına kurşun yağdırdı


İzmir'de kızını ve damadını öldüren baba dolandırıcı çıktı

Haberin Devamı