Dünya Damadının spermiyle torun doğurdu!

Damadının spermiyle torun doğurdu!

Paylaş
Damadının spermiyle torun doğurdu!

61 yaşındaki Casey, çocuk yapamayan kızı Connell için taşıyıcı annelik yaptı ve kendi torununu doğurdu

ABD’de yaşayan 61 yaşındaki Kristine Casey , kızı hamile kalamayınca torununu doğurdu. Sara (35) ve eşi Bill Connell senelerce bebek sahibi olmak için uğraştılar. Sara en son tüp bebek yöntemi ile hamile kalmayı denedi ve başardı.

2004 yılında, ikiz bebekleri olacağını öğrenen Sara ve Bill mutluluktan havaya uçtu. Fakat çiftin bu sevinci fazla uzun sürmedi çünkü Sara düşük yaptı. Kızının bu durumda daha fazla acı çekmesine seyirci kalamayan Casey, çifte taşıyıcı anne olmayı önerdi.

DIŞARIDA DÖLLENME

Doktorlar Casey’nin sağlığının ve psikolojisinin hamileliğe uygun olduğunun saptanması halinde, bunun mümkün olabileceğini söyledi. Casey’nin tüm testlerinden pozitif sonuç alınınca, Sara ve Bill’in yumurtası ve spermi dışarıda döllenerek Casey’e aşılandı.

İlkinde başarısızlıkla sonuçlanan operasyonun ikincisinde Casey hamile kaldı ve operasyondan 39 hafta sonra torununu kucağına aldı. Doğum günü gelip çattığında, Sara da annesi ile beraber doğuma girdi ve oğlunun doğuşuna an be an şahitlik etti. Sara, “Doğup da ağlamaya başlayınca kendimi kaybettim.

30 yıl sonra yeniden doğum yapan Casey ise, “İki kızımın ve torunumun doğumu hayatımdaki en mutlu üç andı” diye konuştu.

Haberin Devamı

MİLLİYET