Yaşam Dantelin en seksi hali

Dantelin en seksi hali

Paylaş
Dantelin en seksi hali

Her an seksi hissetmek isteyen cesur, baştan çıkarıcı ve iddialı kadınların vazgeçilmezi Victoria’s Secret, en cüretkâr koleksiyonlarından Very Sexy’nin yeni renk ve modelleriyle ile bir kez daha baş döndürüyor.

Her an seksi hissetmek isteyen cesur, baştan çıkarıcı ve iddialı kadınların vazgeçilmezi Victoria’s Secret, en cüretkâr koleksiyonlarından Very Sexy’nin yeni renk ve modelleriyle ile bir kez daha baş döndürüyor. Her kadını, içindeki seksi yanı ortaya çıkarmaya teşvik eden Very Sexy koleksiyonu göz alıcı tasarımlarla bu yazın favorisi olmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Tüm dikkatleri üzerine çeken Victoria’s Secret Very Sexy koleksiyonu, zarafetin simgesi dantelleri, kesik detaylarla harmanlıyor. Bağcıkların göz doldurduğu yeni koleksiyonda en dikkat çeken ayrıntı ise modellerdeki iddialı çapraz tasarımlar oluyor. Sütyen ve külotlarda Victoria’s Secret’ın en sevilen tonlarıyla hazırlanan koleksiyon, özellikle alımlı renk paletiyle yaz aylarının olmazsa olmazı oluyor.

Very Sexy ailesinin geniş iç çamaşırı koleksiyonundaki çarpıcı büstiyerleri sıcak yaz akşamları için kombinleyip, kıyafetinizin tamamlayıcı parçası haline getirebilir, bütün dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Göz alıcı kadınların ilk tercihleri arasında yer alan Victoria’s Secret’ın, muhteşem modellerle yarattığı Very Sexy koleksiyonunu 17 Temmuz tarihinden itibaren Victoria’s Secret mağazalarında keşfedebilirsiniz.

Haberin Devamı