Ekonomi Dap Yapı senetle ev sahibi yapıyor

Dap Yapı senetle ev sahibi yapıyor

Paylaş
Dap Yapı senetle ev sahibi yapıyor

Dap Yapı, 60 aya varan senetle ödeme kolaylığı yaptığı kampanyasını 30 Kasım’a kadar uzattı. Kampanya, İstanbul Kartal’daki İstmarina, Koşuyolu’ndaki Validebağ Konakları ve İzmir’deki Dap İzmir için geçerli

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Firma bünyesinde senetle ödeme avantajı sunarak müşterilerimizin kolay ev sahibi olmasını sağlıyoruz.

Bugüne kadar binlerce konut, rezidans, ofis, ev-ofis, alışveriş merkezi, otel, özel hastane, özel okul ve cami inşaatları yaptık. 2017’de ‘en çok satış yapan’ şirketlerden biri olduk. 2017’nin ilk 3 ayında 700 milyon liralık satış yaptık” dedi.

ÇADIR KAMPANYASINA İLGİ BÜYÜK

Dap Yapı, Emlak Konut GYO’nun ihalesinde 80 firmayla yarışarak Validebağ Korusu’nun karşısındaki arsayı almıştı. Yılın ilk ayında ‘Validebağ Konakları’ projesi için avantajlı bir kampanyaya imza atmıştı. Bu evler, bölgedeki emsallerine kıyasla yarı fiyat avantajıyla topraktan satışa çıkarılmıştı. Şirket, henüz satış ofisini tamamlayamadan, gelen yoğun talebi karşılamak üzere çadır kurarak topraktan satışa başlamıştı. Validebağ Konakları, koru ve deniz manzaralı, asırlık ağaçlarla çevrili lüks bir proje.

İSTANBUL DIŞI İLK YATIRIM İZMİR’E

Dap Yapı, Validebağ’ın ardından İstanbul dışındaki ilk yatırımı için İzmir’e yöneldi. Şirket Bornova bölgesinde, İzmir Atatürk Stadyumu’nun yanında Dap İzmir projesine başladı. Çadır kampanyası İzmir’de de devam ettirildi.

İSTMARİNA’DA TESLİMLER BAŞLADI

Şirket, İstanbul Kartal’da yaptığı ‘İstMarina’ projesinde ise finale geldi. Teslimlerin başladığı proje, dünyanın ‘En İyi Yapı Geliştirme projesi’ seçildi. Kartal’ın son yıllarda ciddi yatırımların merkezi haline geldiğini söyleyen Ziya Yılmaz, “İstmarina, Kartal’da hava, deniz, karayolları, metro hattı ve demir yolu trafiğinin birleştiği bir alanda. Önünde mega yat marina alanı bulunuyor. İçinden hızlı tren geçiyor. Yarısı açık yarısı kapalı deniz manzaralı alışveriş merkezi var. Ayrıca otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanları da projenin içinde” bilgilerini verdi.

Haberin Devamı