Bilim - Teknoloji Darth Vader Türkiye'ye Geliyor
Paylaş
Darth Vader Türkiye'ye Geliyor

Yurtdışında örneklerini sık sık gördüğümüz ünlülerin konuk olduğu özel imza günlerine bir örnek ülkemizdede gerçekleşecek. İşte Darth Vader'ın, katılacağı organizasyonla ilgili detaylar...

Popüler kültürün önemli bir paralarından biri olan ünlü karakterlerin düzenlediği imza günlerinin bir örneği ülkemizde de yaşanacak. Sinema tarihinin en kötü yürekli ve etkileyici karakterlerinden biri olarak tanılan Darth Vader'ı canlandıran oyuncu David Prowse, imza günü düzenlemerek üzere Türkiye'ye geliyor.

Haberin Devamı

Türkiye'ye Özel Çizgi Roman İlk Star Wars filmlerinde, karaktere can veren Prowse, boyu ve korkutucu hareketleriyle sinema tarihinin otarite sembollerinden biri olarak anılıyor. Oyuncu, Darth Vader karakterini konu alan en iyi hikayelerin biraraya getirildiği Türkiye özel çizgi roman ciltinin tanıtımı için ülkemize gelecek. 3 - 5 Eylül tarihleri arasında İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilecek olan bu organizasyon boyunca, David Prowse, hayranlarına imza dağıtırken onlarla da sohbet de edecek. Jbc Yayıncılık tarafından üstlenilen organizasyonla ilgili detayları bu sayfadan alabilirsiniz. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.