Magazin Das Rudelt’in ilk müzik albümü "Die Erde dreht” yayında!

Das Rudelt’in ilk müzik albümü "Die Erde dreht” yayında!

Paylaş
Das Rudelt’in ilk müzik albümü "Die Erde dreht”  yayında!

Türkiye’de yaşayan müzisyen Das Rudelt’in alternatif rock tarzında Türkçe, Almanca, İngilizce şarkılarından oluşan yeni projesi “Die Erde dreht” tüm online platformlarda yayında!

Alman müzisyen Das Rudelt’in sözlerinin tamamını kendi yazdığı ve seslendirdiği Türkçe, İngilizce ve Almanca 10 parçadan oluşan ilk albümü “Die Erde dreht” alternatif rock severlerle buluşuyor.

Das Rudelt, müziğe karşı beslediği tutkuyu deneyimsel bir yaklaşımla somutlaştırdığı ilk albümünü için: “Bu projenin hayalini uzun zamandır kuruyorum. Uluslararası bir şirkette yönetim kurulu üyesi oalrak çalışsam da, müziğe hep tutku ile yaklaştım. Yeni teknolojiler ve sosyal medyanın gücü sayesinde nihayet ilk albümümü kaydedip yayımlama fırsatı buldum. Die Erde dreht bir proje. İnsanlara ilham vermek ve tutkularının peşinden koşmak için hiçbir zaman geç olmadığını göstermek istiyorum” dedi.



Die Erde dreht, ilhamını müzisyenin çok uluslu arka planından alıyor. Türk, Alman ve Çek kültürlerinin harmanladığı albümde şarkılar insanların hayatına soyut bir bakış açısı taşıyor ve sosyal konuları ele alıyor. Sözü ve müziği Das Rudelt’e ait olan albümün aranjmanı Milian Studios Hamburg’da tamamlandı.

Albümü Spotify, iTunes, Amazon ve Deezer’dan dinlemek mümkün.

Thomas Rudelt hakkında:


Thomas Rudelt 1964 Kassel-Batı Almanya doğumlu müzisyen ve işadamı. İşi gereği Avrupa’nın birçok yerinde yaşadıktan sonra 2013’te İstanbul’a taşındı ve çok etkilendiği bu şehirde Das Rudelt adıyla ilk albümü Die Erde dreht’i yayınladı.

Haberin Devamı