Spor Das Santos yüzde 90 Aslan'da

Das Santos yüzde 90 Aslan'da

Paylaş
Das Santos yüzde 90 Aslan'da

Neill ve Jo'nun işini bitiren Galatasaray, Tottenham'ın Meksikalı yıldızı Giovani Dos Santos'la da anlaştı

Başkan Adnan Polat’ın, “5 kupaya da talibiz” açıklamasının ardından kadroyu güçlendirmek için kolları sıvayan Galatasaray, bombaları art arda patlatmaya başladı. İlk olarak Everton’dan Lucas Neill’i renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar daha sonra bonservisi Manchester City’de olan, Everton’da kiralık oynayan Jo’nun da işini bitirmişti.

Haberin Devamı

Transfere doymayan Cim Bom şimdi de Tottenham’da fazla forma şansı bulamayan Giovani Dos Santos’la anlaştı. Yaklaşık 1 haftadır İngiltere’de bulunan yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ’ın, teknik direktör Rijkaard’ın Barcelona’yı çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Meksikalı golcüyle el sıkıştıkları öğrenildi. Ancak Cim Bom yabancı kontenjanı dolu olduğu için bu iki futbolcunun transferini kamuoyuna açıklayamıyor.

Linderoth ve Nonda’yı elden çıkarmanın yollarını arayan Sarı- Kırmızılılar’da, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin dün iki futbolcuyla masaya oturdu. Ancak görüşme beklenildiği gibi geçmedi.

Linderoth bundan sonraki maçlarda alınacak galibiyet primlerini isterken, Nonda “Bu saatten sonra beni hangi kulüp alır? Hiçbir yere gitmiyorum” dedi. Sezgin bu sözler karşısında şok olurken, ne pahasına olursa olsun Nonda ve Linderoth’un biletinin kesileceği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından da Giovani Dos Santos ile Jo resmen Galatasaraylı olacak.

Haberin Devamı

OSMAN ŞENHER-POSTA/ÖZEL HABER