Spor Daum 2 yıl daha görevde

Daum 2 yıl daha görevde

Paylaş
Daum 2 yıl daha görevde

Fenerbahçe Teknik Direktör Christoph Daum, yönetimle yaptığı görüşme sonrasında, "Önümüzdeki 2 yıl daha takımın başındayım" açıklaması yaptı

Fenerbahçe, teknik direktör Daum ile yardımcısı Koch dışındaki teknik ekip ile yollarını ayırdı. Daum’un, Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak görevini sürdüreceğini açıkladı.

TUMANİ-GEHRKE VE DAUM'UN KARDEŞİ GÖNDERİLDİ

Açıklamada, görüşmede Alman çalıştırıcıyla sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçların değerlendirildiğine dikkat çekilirken, değerlendirmenin ardından yardımcı antrenör Ayhan Tumani, kaleci antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum’un kulüple ilişkilerinin kesilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Christoph Daum, 2 yıl daha görevinin başında olduğunu açıkladı.

Daum, şöyle konuştu: "Görüşmemi yaptım. 2 yıl daha görevimin başındayım. Yarın 9'dan itibaren çalışmalarıma devam edeceğim. Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşmem var.

"SPEKÜLASYONLAR SON BULDU"

2 yıl boyunca Fenerbahçe teknik direktörü olarak kalacağımı umut ediyorum. Bugüne kadar hakkımda çok haber yapıldı. Çok spekülasyon oluştu. Ancak bugün de sorularınızı yanıtlamayacağım, sadece açıklama yapıyorum.

DAUM'DAN, AYKUT RESTİ

Başkanla da görüştükten sonra tüm spekülasyonlar son bulmuş oldu. Benim görevden alınıp başkasının yerime geleceği yönünde yapılan tüm haberler çürümüş oldu. Ben Fenerbahçe için çalışıyorum.

"İLERİYE DÖNÜK PLANLARIMIZ VAR"

Fenerbahçe ile ilgili ileriye dönük çok iyi planlarımız var. Çok iyi projelerimiz var. Bunları yerine getirmeye çalışacağım." Alman hoca, basın mensuplarının hiçbir sorusuna cevap vermezken açıklama yapmaları gerektiğinde bunu medya ile paylaşacaklarını söyledi.

Tecrübeli teknik adam, "Bundan sonra benimle ilgili öğrenmek istediğiniz bir şey varsa lütfen beni arayın. Müsait olduğum sürece size cevap veririm" diyerek üçüncü şahıslara başvurulmamasını rica etti.

AYKUT KOCAMAN SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Daum, basın mensuplarının "Aykut Kocaman ile aranızdaki çalışma işbirliği nasıl olacak?", "Kamp programını belirlediniz mi?", "Transfer çalışmaları yapılıyor mu ve bizzat içinde misiniz?" sorularını yanıtsız bıraktı.

Daum daha sonra tüm yardımcıları ve ekibinde bulunan oğlu Marcel ile birlikte öğle yemeği yedi.

2

Haberin Devamı