Spor Daum çift forvet denedi

Daum çift forvet denedi

Paylaş
Daum çift forvet denedi

Fenerbahçe, hafta sonunda Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı lig maçının hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü

Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki sahaların karla kaplı olması nedeniyle iki gündür Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ni kullanan sarı-lacivertliler, bugün Can Bartu Tesisleri’nde bir bölümü kardan temizlenmiş olan sahada çalıştı.

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde yaklaşık iki saat süren antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından yarı sahada taktik çalışması yaptı.

SEMİH-GÖKHAN ÜNAL İKİLİSİNİ DENEDİ

Daum, yarı sahada yapılan kurallı çift kale maçta Semih ve Gökhan Ünal’ı forvette denedi. As ve yedek takımları 6’şarlı iki gruba ayıran Alman çalıştırıcı, Semih ve Gökhan Ünal’ı birlikte oynatırken, Alex’e bu ikilinin arkasında görev verdi.

Antrenmanın son 20 dakikalık bölümünde geniş alanda 11’e 11 yapılan çift kale maçta ise Gökhan Ünal yine yedek takımda yer alırken, as takımda dünkü antrenmandaki 11 oynadı. Tedavileri devam eden Güiza ve Cristian antrenmana çıkmazken, Deivid takımdan ayrı tek başına koşu yaptı.

Christoph Daum, antrenmandan önce sahada oyuncularıyla bir süre toplantı yaptı. Alman çalıştırıcının futbolcularına sahada yapmalarını istediklerini anlatarak, "Oyun içinde daha çok paslaşmalı, daha çok yardımlaşmalıyız. Oyunun temposunu ayarlamalıyız" dediği bildirildi.

Haberin Devamı