Spor Daum: Forvete ihtiyacımız var

Daum: Forvete ihtiyacımız var

Paylaş
Daum: Forvete ihtiyacımız var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, bir forvete ihtiyacı olduklarını söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenercell’in düzenlediği organizasyonda, taraftarların SMS ile gönderdiği sorulara yanıt verdi.

Christoph Daum, Doruk ismindeki bir taraftarın, "Şampiyon olacak mıyız?" sorusuna, "Olacağız" yanıtını verdi.

Daum, çoğu zaman kafasındaki Fenerbahçe’yi sahada da gördüğünü, ancak bazen de sahada görmek istemediği bir takım olduğunu kaydederek, "Gençlerbirliği, Galatasaray, Bursaspor ve Trabzonspor maçlarında benim düşündüğüm Fenerbahçe’yi gördük.

Bazen de hiç görmek istemediğim Fenerbahçe’yi görüyorum. Bu da bir gerçek. Ama genel anlamda takımdan memnunum" diye konuştu.

Fenerbahçe’ye bir forvet takviyesi gerekip gerekmediği yönündeki soruya Daum, "İlk yarıda çok pozisyon yakaladık ama her pozisyonu da gole çeviremedik. Bunu göz önüne alırsak evet belki bir forvete ihtiyacımız var. Özellikle Kazım’ın da ayrılmasından sonra bir forvet takviyesi daha da önemli gibi görünüyor" şeklinde yanıt verdi.

"GERİYE DÖNÜŞ AKLIMDA YOK"

Daum, ileriki yıllarda Almanya’da geri dönme planının olup olmadığı sorusuna, "Şimdi geriye dönüş hiç aklımda yok" yanıtını verdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Daha yeni geldik, şimdi Almanya’yı hiç düşünmüyoruz.

Birlikte güzel şeyler yaşamak istiyoruz. Şimdi geriye dönüş hiç aklımda yok. Fakat elbette Almanya ile bağlantılarım hep vardır. Türkiye benim ikinci vatanım. Burada evimde gibi hissediyorum" şeklinde yanıtladı.

"DENİZLİSPOR MAÇINI UNUTAMIYORUM"

Fenerbahçe’yi daha önce çalıştırdığı dönemi de düşünerek, unutamadığı maçın hangisi olduğu sorusuna Alman çalıştırıcı, ilk sezonunda şampiyonluğu garantiledikleri 33. haftada Denizlispor maçını unutamadığını kaydetti.

"SAKATLIK YAŞAMAZSAK AVRUPA’DA BAŞARI ELDE EDEBİLİRİZ"

Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi’ndeki şanslarını, "Ciddi sakatlık yaşamazsak, takım sağlam kalırsa, bu takımla bir hayli başarılar elde edebiliriz" şeklinde değerlendirdi.

Daum, 3. turdaki rakipleri Lille’i izlemek için kamptan sonra Fransa’ya gideceğini bildirerek, "Lille’i kendim gidip izleyeceğim. En iyi şekilde hazırlanıp turu geçmek istiyoruz" dedi.

FENERCELL ABONESİ 130 BİNE YAKLAŞTI

Lille ile Fenerbahçe’nin forvet oyuncularını kıyaslaması istenen Daum, "Bizim kadromuzun gücü belli. İyi bir kadroya sahibiz ancak diğer takımlarla karşılaştırmak istemiyorum.

Çünkü önemli olan maç gününde kalitenizi ortaya koymak. Hiç böyle karşılaştırmaya girmek istemiyorum. Tek hedef her maçta gücümüzü sahada göstermek" şeklinde konuştu.

Bu arada, Daum ile yapılan chat organizasyonunda taraftarların SMS ile bini aşkın soru gönderdiği bildirildi. Öte yandan, Fenercell’in abone sayısının 130 bine yaklaştığı kaydedildi.

3

Haberin Devamı