Spor Daum istifa edecek mi?

Daum istifa edecek mi?

Paylaş
Daum istifa edecek mi?

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum Sanica Boru Elazığspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada galibiyetten memnun olduğunu ancak futbolcularının daha sakin olması gerektiğini söyledi. Daum, istifa söylentileri ile ilgili olarak da "Sadece gülüp geçiyorum" dedi

Sanica Boru Elazığspor maçına iyi başladıklarını belirten Daum, "1-0’dan sonra girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Golden sonra aslında daha iyi olmamız gerekirken Sanica Boru Elazığspor daha fazla üzerimize geldi. Pas trafiğimiz iyi değildi. Topları iyi veremedik. Futbolcular sinirliydi. Kopuk ve heyecanlı bir müsabakaydı ilk yarıda. İki kırmızı kart olması oyun daha da gerginleşti. Serdar Aziz’in çıkmasıyla birlikte Sanica Boru Elazığspor’un bu durum işine geldi. Sanica Soru Elazığspor golü attıktan sonra Belluschi ferdi bir hareketle çok güzel bir gol attı. Sanica Boru Elazığspor 2-1’den sonra her şeyini verdi, biz de üçüncü golü bulamadık. Umarım bundan sonra futbolcularımız daha sakin olur. Aslında takımımız daha iyi" diye konuştu.

Haberin Devamı

'FERHAT İYİ BİR MAÇ ÇIKARDI'

Bazı futbolcuların performanslarını da değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Ferhat bence sol tarafta iyi bir maç çıkardı. Kazım mücadele etti fakat topları kesildi. Orta sahada ilk devre baktığınız zaman Belluschi ile birlikte Musa iyi bir oyun çıkardı. Fakat Musa’nın sarı kartı olduğu için oyundan çıkarmak zorunda kaldık" dedi.

'O YAKIN ÇEVREM KİM?'

İstifa dedikodularına ise Daum, "Yakın çevreden duyulan iddia diyorlar. Bu yakın çevreyi görmek istiyorum. Böyle bir şey tabii ki söylemedim. Bunlar nereden çıkıyor anlamıyorum. Yazana sorabilirsiniz, kimden aldığı konusunda bir şey söyleyemez. Senelerdir bu işin içindeyim. Bu tür dedikodular çıkabiliyor. Bu olayları bildiğim için sadece gülümsüyorum. O yüzden bir şey demiyorum. Yaşım itibariyle 30 yıldır işin içindeyim sadece gülüp geçiyorum" dedi.

Haberin Devamı

'KUPADA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ'

Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü turunda çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor maçına da değinen teknik direktör Christoph Daum, "Kolay bir deplasman değil. Ama biz kupada devam etmek istiyoruz. Farklı oyuncular şans bulabilir. Bunu düşünüyoruz" şeklinde konuştu.