Spor Daum, Poulsen'in peşini bırakmıyor

Daum, Poulsen'in peşini bırakmıyor

Paylaş
Daum, Poulsen'in peşini bırakmıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Danimarkalı oyuncu Christian Poulsen'in peşini halen bırakmadıklarını söyledi

Poulsen'in Fenerbahçe'ye transferi için kendisiyle en az 100 kez görüşme yaptığını belirten Daum, Danimarka medyasına yaptığı açıklamada, Poulsen'in peşini bırakmadıklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Poulsen'in Fenerbahçe'ye gelmesi için Juventus'un 10 milyon Euroluk teklifini de kabul ettiklerini belirten Daum, Poulsen'in eşini ve çocuğunu İstanbul'a götürmemek için teklifi kabul etmediğini öne sürdü.

Daum, Poulsen'i Fenerbahçe'ye transfer edebilmek için elinden gelen her imkanı denediğini ve büyük uğraşı verdiğini belirterek "Elime geçen ilk fırsatta Poulsen'i Fenerbahçe'nin renklerine bağlayabilmek için tekrar gayret göstereceğim.

"100 KEZ TELEFONDA GÖRÜŞTÜK"

Onun peşini bırakmadım. Onun Fenerbahçe'de oynamasını çok istiyorum. Onu transferd edebilmek için en az 100 kez telefon görüşmesi yaptım. Uzun süre peşinde koştum davette bulundum.

Neredeyse kendi maçlarımızı bile ihmal ediyordum. Onu transfere razı etmek için çok uğraştım. Ama o eşi ve çocuklarını İstanbul'a getirmek istemediği için teklifleri kabul etmedi.

Özel olarak biraraya gelmesek te en az 100 kez telefon konuşması yaptık. Geçen yaz Juventus Fenerbahçe'nin 10 milyon Euroluk teklifini kabul etmişti.

"ONUNLA HER MAÇI KAZANIRIZ"

Ama o İtalya'da kalmayı tercih etti ve ilk 11'de yer almak için mücadele etti. Poulsen yedek kulübesinde kalacak bir oyuncu değil. Onun için yeni bir fırsat daha çıkarsa teklifimi yinelerim.

Fenerbahçe'de yabancı oyuncu sayısında kısıtlama var. Poulsen'in oynayacağı yerde Brezilyalı Christian Baroni oynuyor. Onunla kontratımız devam ediyor. Ama fırsat olursa ben Poulsen'i getirmek isterim. Çünkü o benim gözümde takımda lider rolü oynayan bir oyuncu.

Onun en iyi özellikleri, takımda her zaman lider ve kazanan olması. Onun karakterini çok beğeniyorum. Onunla her maçı kazanırız, kazanamayacağımız maç olmaz" dedi.

Ünsal TURAN/KOPENHAG (DHA)

2

Haberin Devamı