Spor Daum, Santos'u uyardı

Daum, Santos'u uyardı

Paylaş
Daum, Santos'u uyardı

Daum, Santos'u uyardı

Roberto Carlos’un takımdan ayrılmasından sonra sol beke geçen Andre Dos Santos, bir kez daha Daum’un gazabına uğradı.

Haberin Devamı

Daha önce Sheriff maçında göze hoş gelen bir oyun sergileyen ancak 1-2 pozisyonda top kaptırınca kalesinde tehlike yaşatan Brezilyalı oyuncu için maçtan sonra D Smart ve Star TV ekranlarında "Santos’un rakip sahada güzel hareketler yapması, rakibi yanıltması güzel. Bu durum tribünlerin de hoşuna gidiyor. Ancak aynı oyunu kendi sahamızda kesinlikle oynamamalı" şeklinde sözler kullanan Alman hoca, bir kez daha uyarıda bulundu.

Eskişehirspor maçında bir kez daha riskli hareketlerde bulunan Santos ile konuşan Daum, "Gösterişli oynama arzun zaman zaman takıma zarar veriyor. Daha güvenli ve sade oynamalısın. Yeteneklerini rakibi açamadığımız zamanlarda kullan" diyerek ciddi bir uyarı daha yaptığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Eskişehirspor maçında sakatlanan ve karşılaşmayı yarıda bırakan Dos Santos’un, Tokatspor’a karşı oynayabileceği belirtildi. Brezilyalı oyuncunun yapılan kontrollerinde önemli bir soruna rastlanmadı ama teknik heyetin bu oyuncuyu dinlendirmeyi düşündüğü ve sol kanatta Vederson-Uğur ikilisine görev vereceği öğrenildi.

Uğur DEMİRKIRDI / İSTANBUL,(DHA)