Spor Daum seks skandalını doğruladı

Daum seks skandalını doğruladı

Paylaş
Daum seks skandalını doğruladı

Fenerbahçe'de su yüzüne çıkan 'kelepçeli seks alemlerini' yalanlayan Daum, Bild gazetesinden özür diledi

Geçtiğimiz günlerde Vatan gazetesinde yayınlanan bir haber bazı Fenerbahçeli oyuncuların düzenlediği ‘gece alemlerini’ su yüzüne çıkarmış, sarı-lacivertlilerin hocası Daum da bunun üzerine Alman Bild gazetesine, “Bunların hepsi yalan. Türkiye’de bu işler böyledir. Eğer kötü sonuçlar alırsanız, hakkınızda bir sürü şey yazılıp, çizilir” demişti.

Dün bu konuda şok bir gelişme yaşandı. Bild gazetesine özür açıklaması yapan Daum, “Daha önce yalanladığım haberleri araştırdık ve bu seks skandalının maalesef doğru olduğunu öğrendik. Futbolcularımız bize yalan söylemiş. Utanç duyuyorum. Bu işe karışanlara ağır cezalar vereceğiz” ifadesini kullandı.

FANTEZİ YAPTILAR

Daum’un seks skandalı olarak bahsettiği haber Vatan gazetesinde şöyle yer almıştı: Otelin, ambiyansı kusursuz olan ’Kral dairesi’ kalıntılarıyla da meşhur.

Saatini, kolyesini, gözlüğünü unutanlar oldu bu odada. Ama kat görevlilerinin bulduğu bir şey var ki; Fenerbahçeli alemci futbolcuların hayal güçlerini peşinen ortaya koyuyor.

PARTİ MERKEZLERİ

O da alemden arta kalan yatak üzerindeki kelepçe. Bu hızlı yaşantı sadece otellerin ’Kral dairesi’nde gerçekleşmiyordu. Çok göz önünde olmaya başlayan yıldız isimlerin yaptıkları kulaktan kulağa yayıldıkça korku da başladı.

Son haftalarda otel yerine evler tercih edilmeye başlandı. Bekar oyuncular Kazım ve Vederson’un evleri ’parti merkezi’ haline gelirken, perde arkasında hep bir isim vardı: Kazım... Kazım, tüm gece partilerinin organizatörüydü.

Fanatik

Haberin Devamı